cookie-og-privatlivspolitik
Salgsrådgiver Simon Rasmussen og co. hos VW Maribo har allerede solgt de første Golf Style eHybrid.
Salgsrådgiver Simon Rasmussen og co. hos VW Maribo har allerede solgt de første Golf Style eHybrid.
Foto: Manfred Sørensen

Motor

Kraftfuld kombination

Den nye sportslige Golf med det karismatiske og dynamiske ydre kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Golf Style eHybrid.
20. november 2020 kl. 06:05 Af Manfred Sørensen

Annonce

Golf Style eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode. hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Ved at kombinere turbobenzinmotoren med en el-motor får man hele 204 hk og ikke mindst den dobbelte køreglæde med en elektrisk rækkevidde på op til 71 km.

- Og så Golf Style eHybrid masser af udstyr som standard heriblandt LED Performance lygter, ambientebelysning i 30 farver, førerassistentpakke med Blind Spot sensor, sidespejle med el-klapfunktion, Travel Assist, Traffic Jam Assist og Emergency Assist, sportkomfortforsæder med lændestøtte samt førersæde med 14-vejs el-indstilling, massage og memory, opsummerer Simon Rasmussen, salgsrådgiver hos Volkswagen Maribo, hvor man allerede har solgt de første Golf Style eHybrid.

Det forstår man godt, når man har kørt en prøvetur og hører prisen: 319.995 kroner inklusiv inklusiv Clever Unlimited med standardinstallation til en værdi af 7.500 kroner, der giver ubegrænset opladning på installeret ladeboks hjemme og Clevers netværk til fast månedlig pris på 369 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59

AF: BENNY BURMEISTER

Gratis transport af el. 10. februar 2021 kl. 09.41

MEST LÆSTE

Annonce i kategorien "Biler":
Annonce
ANNONCE