cookie-og-privatlivspolitik

3

Billeder


Foto: Bilsektionen.dk

Motor

X-familie udvides med stærke M-modeller

BMW M udvider med X3 M og X4 M, som formentligt skulle være rigeligt til de fleste. Og hvis ikke kommer begge modeller kommer også i Competition-udgaver, som er ekstra kraftfulde.
09. marts 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

BMW har en lang og stolt tradition med deres M-modeller. Det gælder også i de større vogne, og derfor lancerer tyskerne nu den mest kraftfulde, sekscylindrede benzinmotor nogensinde i en BMW M model, som giver helt ekstraordinære kræfter.

Den nyudviklede og omdrejningsvillige 3,0-liters motor med M TwinPower Turbo yder 480 hk og et drejningsmoment på 600 Nm.

Versionen med bi-turbo, udviklet specielt til BMW X3 M Competition og BMW X4 M Competition, yder hele 510 hk og et drejningsmoment på 600 Nm.

For at sikre, at kræfterne i de nye high-performance motorer kanaliseres til underlaget samarbejder de med en ottetrins automatgearkasse i kombination med det nye M xDrive firehjulstræksystem - som havde sin debut i den nye BMW M5.

BMW X3 M og BMW X4 M har som udgangspunkt baghjulstræk, men indstilles nemt til firehjulstræk. Mekanikken fordeler motorkraften optimalt mellem de fire hjul for at opnå maksimal trækkraft og retningsstabilitet.

BMW X3 M og BMW X4 M går begge fra 0-100 km/t på 4,2 sekunder, mens Competition-udgaverne med permanent firehjulstræk klarer spurten på 4,1 sekunder.


M design både ude og inde

Standardudstyrslisten på de fire nye modeller er omfattende, og indeholder blandt andet sportssæder, læderindtræk, M specifik instrumentering, LED-lygter, HiFi-højttalersystem og ConnectedDrive-navigationspakke.

Specifikt for Competition-udgaverne er blandt andet 21 tommer M letmetalfælge og M sportsudstødning.

Alle fire modeller lanceres i juli måned og har dermed premiere i segmenterne Sports Activity Vehicle (SAV) og Sports Activity Coupe (SAC).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce