cookie-og-privatlivspolitik
Pablo Llambias fortæller om "Zombierådhus", som han er nomineret til Litteraturkritikernes pris for.
Pablo Llambias fortæller om "Zombierådhus", som han er nomineret til Litteraturkritikernes pris for.
Foto: Kirsten Bille

Nordfalsters avis

Mød nomineret forfatter

Pablo Llambias, der er nomineret til Littetaurkritikernes pris, fortæller om romanen "Zombierådhus" på Stubbekøbing Bibliotek tirsdag 25. februar.
10. februar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Har du lyst til at blive klogere på en dansk forfatter med det spanskklingende navn, Pablo Llambias, så kig ind på Stubbekøbing Bibliotek tirsdag 25. februar klokken 19, hvor han fortæller om sin roman "Zombierådhus", som han er nomineret til Litteraturkritikernes pris for.

Ugen forinden, nemlig onsdag 19. februar klokken 16.30 indbyder Stubbekøbing Bibliotek til et læsermøde, hvor der lades op til mødet med forfatteren, og i anledning af arrangementet og fokus på Pablo Llambias har biblioteket fået et stort parti af bogen hjem, så interesserede lånere ikke kommer til at gå forgæves.

- Som noget nyt vil vi gerne udfolde litteraturen, så alle er klædt godt på til forfatterbesøget. Vi har i denne sæson planlagt to læsermøder, hvor vi en uge før forfatteraftenen mødes en times tid og sammen diskuterer den aktuelle roman.

- Møderne foregår reelt på samme måde som i en læseklub, dog med den forskel, at læsermødet er af mere uforpligtende karakter, da man kun mødes denne ene gang, fortæller bibliotekar Nicolai Gren Hagelskjær.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE

ANNONCE