cookie-og-privatlivspolitik
Der skydes også til fuglen med salonriffel, som de tre skytter på fotoet demonstrerer ved fugleskydning i Gundslev.
Der skydes også til fuglen med salonriffel, som de tre skytter på fotoet demonstrerer ved fugleskydning i Gundslev.
Foto: Ingrid Riis

Nordfalsters avis

Skyd til fuglen i Gundslev

Gundslev Sogns og Omegns Fugleskydningsselskab - Lolland-Falsters ældste forening - afvikler fugleskydning 8. juni.
07. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Gundslev Sogns og omegns Fugleskydningsselskab kalder til fugleskydning på skydebanen på Skovbyvej i Gundslev lørdag 8. juni.

- Fordi vi hvert år mindes to-tre ældre afdøde medlemmer, savner vi nye medlemmer til erstatning for dem, fastslår Tage Christensen, kasserer i fugleskydningsselskabet.

Der indledes med gratis morgenmad klokken 6.30, og der er morgenparole 7.30. Klokken 8.00 indledes skydningen med Remington forlader og salonrifler. Indskuddet pr. fugl er 50 kroner.

På menuen til frokost står stegt ål, men hvis de ikke kan opdrives, så står menuen i stedet for på stegt flæsk med persillesovs. Skydningen genoptages efter frokost, og den afsluttes gerne klokken cirka 17.

- Fugleskydningsselskabet, stiftet i 1859, er ikke blot det ældste selskab af sin slags på Lolland-Falster, men er landsdelens ældste forening, siger Tage Christensen og føjer til, at nye skytter kan låne geværer på banen.

Blandt de tre skytter, der skyder brystpladen på fuglen ned, trækkes lod om titlen Fuglekonge. Sidste års fuglekonge blev Hanne Jørgensen, der skød med forladegevær, og der følger en pokal med titlen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE