cookie-og-privatlivspolitik
Politiet har fået Luna som tovholder.
Politiet har fået Luna som tovholder.
Foto: David Arnholm

Nordfalsters avis

Tovholder for tryghed

Politiet trækker på Foreningen Luna som tovholder for tryghedsambassadører i nærområdet.
06. marts 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Kunne du tænke dig at blive tryghedsambassadør i Nørre Alslev-området?

Spørgsmålet rejses af foreningen Luna, efter at den har indgået aftale med Sydsjælland- og Lolland-Falster Politi om at være tovholder for såkaldte tryghedsambassadører i lokalområdet.

En tryghedsambassadør har en vis rækkevidde i et netværk, og kan via dette videreformidle information om politiets arbejde, advarsler og kampagner.

Desuden har tryghedsambassadører mulighed for at kontakte politiet, som der er indgået aftale med, hvis enten vedkommende selv eller andre personer oplever ændringer i normalbilledet, og der således opstår utryghed, eller tilstanden afføder spørgsmål.

Alle tryghedsambassadører indgår en tryghedsaftale med politiet, hvor de nærmere retningslinjer for samarbejdet beskrives.

Tryghedsambassadører får ikke særlige beføjelser. De pålægges heller ikke pligter, og hvis de indgiver en anmeldelse, så er proceduren den samme som for andre borgere.


Interesseret?

Hvis du er interesseret i at blive tryghedsambassadør, så er du velkommen til at kontakte formanden for Luna, Bo Daugaard på email: mail@lu-na.dk eller telefon: 2860 1672.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce