cookie-og-privatlivspolitik
Spillet i gang ved bankoshowet i Nørre Alslev Hallen i sidste uge.
Spillet i gang ved bankoshowet i Nørre Alslev Hallen i sidste uge.
Foto: Claus Hansen

Nordfalsters avis

Vejret barberede besøgstallet

Der var god stemning ved bankoshowet i Nørre Alslev Hallen i sidste uge, men deltagerantallet på cirka 450 skuffede. Det gode vejr får skylden for, at der manglede et par hundrede deltagere.
27. september 2018 kl. 08:23 Af Henning Kørvel

Annonce

Publikum var veloplagt, stemningen god, og alt kørte på skinner, da Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter onsdag 19. september gik i luften med sit bankoshow med Team Banko-Carl og Butterflies i Nørre Alslevhallen. Men klar ved spillepladerne sad "kun" 450 mennesker.

- Det var lidt skuffende. Bankoshowet i 2017 havde 650 deltagere, men det er sikkert det gode vejr., der har holdt folk hjemme, vurderer Jytte Poulsen, formand for Nordfalsters Sportsklub.

Trods det lavere deltagerantal end ventet kørte showet som i olie med forskellige showindslag. Tre deltagere skulle således gætte prisen for økologiske varer i en indkøbsvogn. Den, der kom tættest på, gættede på 600 kroner, men varerne som vedkommende fik i præmie, kostede reelt 1.271 kroner. Det andet indslag var en sangkonkurrence, hvor publikum stemte om, hvem af to deltagere, der sang bedst, hvilket blev uafgjort. Vinderne fik hver en spisebillet til stegt flæst med persillesovs i Øens Madkammer og en flaske vin.

- Der bliver ikke det overskud til arrangøren som for to år siden. Det er lidt ærgerligt, siger Jytte Poulsen, der takker de 25 frivillige fra foreningerne, der bruger Nørre Alslevhallen, som fik alt det praktiske i arrangementet til at klappe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce