cookie-og-privatlivspolitik
Så er B. Frem drengene klar til at køre til København med deres trænere.

3

Billeder

Så er B. Frem drengene klar til at køre til København med deres trænere.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

B. Frem til landskamp

Så kom dagen, hvor drengene fra U9 og U10, samt en enkelt dreng fra U11 skulle ind og se landskampen mellem Danmark og Schweiz.
27. oktober 2019 kl. 07:37 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Vi startede dagen med at mødes klokken 13.45, hvor der var afgang i tre biler, hvoraf de to minibusser var sponsoreret af henholdsvis Schøns biler og Erik Frederiksens eftf. Det havde ikke været det samme uden de her minibusser, så tak for det, fortæller Jan Refnov og fortsætter:

- Derudover var der forældre og trænere, der havde medbragt pølsehorn, pizzasnegle, frugt, sodavand, slikposer osv. Så vi manglede bestemt ikke noget til turen.

- Vi tog afsked med den fantastiske forældregruppe og kørte derefter den lange tur til Parken, hvor vi fik en masse af spise og drikke og blev derefter iklædt alt vores landsholdstøj og krigsmaling, så vi var klar til kamp.

- Da vi ankom til Telia Parken, tog vi plads for at se Kasper Schmeichel og Christian Eriksen samt den gamle B. Frem spiller Jens Stryger Larsen og selvfølgelig alle de andre stjerner på det danske landshold.

Det blev til en super god kamp, hvor der var flest chancer til det schweiziske landshold, men det var super lækkert, at vi havde en helt fantastisk målmand i Kasper Schmeichel, der holdt Danmark inde i kampen. Da der manglede cirka seks minutter, fik Christian Eriksen en bold ude på kanten og spillede bolden dybt til Yussef Poulsen, som var helt alene mod mål, hvor han udplacerede målmanden og scorede.

Drengene og hele Parken brød ud i den største jubel, hvor der blev krammet og kastet med ølglas i luften. Danmark og Kasper Schmeichel holdt buret rent i de efterfølgende minutter, så da der blev fløjtet af, havde Danmark heldigvis vundet 1-0.

Så kunne vi alle derefter køre glade hjem efter en sejr, hvor den stod på en tur på McDonalds med drengene, inden vi kørte hjem til Sakskøbing, hvor de blev hentet af forældrene klokken 23.30.

Det var en super fed tur, så en stor tak til spillerne Topper, Lui, Magnus, Noah, Thor, Jacob, Oscar, Ryan, Liam B, Valdemar, Levi, Mikkel, Liam K, Andreas, Xander, Lauge, Jonathan og Thor J. I var bare så fantastiske at have med på tur. Trænerne, der var med til at gøre dagen til den fedeste oplevelse, var Nordstrøm, Kim, Jacob, Marc, Søren og undertegnede, slutter Jan Refnov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce