cookie-og-privatlivspolitik
René Allan Larsen lagde ud i 2009 med at lægge gamle lokale billeder og luftfotos op i en facebookgruppe for Sakskøbing og omegn. Nu er der seks grupper.
René Allan Larsen lagde ud i 2009 med at lægge gamle lokale billeder og luftfotos op i en facebookgruppe for Sakskøbing og omegn. Nu er der seks grupper.
Foto: Flemming K. Karlsen

Saxkjøbing Avis

Gamle billeder i grupper med 20.000 medlemmer

René Allan Larsen nøjes ikke med frivilligt arbejde i den lokalhistoriske forening og det lokalhistoriske arkiv.
26. oktober 2020 kl. 05:36 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Gamle og lokale billeder. Læg dertil små historier fra den ene bemærkning efter den anden i kommentarsporet til endnu et af de nævnte gamle billeder. Så har man en succes.

Det har René Allan Larsen i hvert fald bevist siden januar 2009. For nylig rundede hans initiativ med at lægge gamle lokale billeder fra Sakskøbing og omegn ind i en facebookgruppe således de 3.300 medlemmer.

- Det sidste år målt fra september til september er der 300 nye, der har meldt sig ind, og man kan godt mærke, at interessen for at være med i "Gamle billeder fra Sakskøbing og omegn" og de andre grupper bare er taget til her under coronakrisen, fortæller René Allan Larsen.

Helt præcist kan han udover 3.300 medlemmer i Sakskøbing-gruppen også tælle 8.800 i Nykøbing-gruppen, 1.700 i Nysted-gruppen, 1.900 i Nakskov-gruppen, 3.400 i Maribo-gruppen og 1.400 i Stubbekøbing-gruppen.

Det giver alt i alt 20.500 antal medlemskaber - dog nok med nogle gengangere i grupperne.

Annonce

- Der er nu seks grupper, og de er alle bygget op på samme måde. Og alle kan melde sig ind og lægge billeder op, siger René Allan Larsen, der får hjælp fra to frivillige, som er tilknyttet grupperne i henholdsvis Nykøbing og Nysted.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE