cookie-og-privatlivspolitik
Indgangen til Hotel Saxkjøbing.
Indgangen til Hotel Saxkjøbing.
Foto: Privat.

Saxkjøbing Avis

Juletræsfest som bedstemor husker det

Alletiders jul for børnefamilier.
13. december 2018 kl. 09:48 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Julen på Hotel Saxkjøbing bliver noget helt særligt i år for både store og små. Mange voksne husker sikkert de fantastiske juletræsfester fra barndommen - og nu bliver det muligt at give den dejlige oplevelse videre til børn eller børnebørn.

Hotel Saxkjøbing tager nemlig en kær, gammel juletradition op og holder en fantastisk juletræsfest for hele familien. Juletræsfesten kommer til at foregå som i "de gode, gamle dage" med julemand, julesange, julelege for børnene, dans om juletræet, hestevognskørsel, godteposer og hyggeligt fællesskab. Børnene vil elske det.

Det traditionsrige Hotel, der gennem mere end 200 år har været et naturligt samlingspunkt ved livets store fester og begivenheder, har for nylig afsluttet et årelang modernisering for et større to-cifret millionbeløb. De fredede bindingsværks-bygninger med restaurant, teatersal, hyggelige små stuer og gårdhave er smukt pyntet op til julehøjtiden og stråler mere smukt og indbydende end nogensinde før.

Juletræsfesten holdes i hotellets store Teatersal lørdag 15. december fra klokken 14.00-16.30

Billetprisen for børn er kr. 75,-. Udover den hyggelige julestemning inkluderer prisen en godtepose, 1 glas økologisk æblemost, nybagte æbleskiver og en tur med hestevogn. Der er gratis entré for de voksne (i følge med børn. Hestevognskørsel koster kr. 30,- pr. voksen). Der er desuden mulighed for at købe kaffe og varm kakao, Meyers julegløgg, hjemmebag og andre lækkerier. Man kan også benytte anledningen til at besøge hotellets gårdbutik og få handlet lokale specialiteter, perfekte som mandelgave eller smagfuld julegave.

Kom med til en nostalgisk og hjertevarm december og oplev Hotel Saxkjøbings nyfortolkninger af de kære, gamle juletraditioner. Tilmelding til juletræsfesten er nødvendig og kan gøres på telefon 54 70 40 39 eller på kontakt@hotel-saxkjobing.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce