cookie-og-privatlivspolitik
Knækkerygmarch.
Knækkerygmarch.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Knækkerrygmarch lørdag 14. august

På grund af Corona har det været nødvendigt at flytte datoen.
02. august 2021 kl. 09:00 Af Saxkjøbing Avis

KETTINGE - Hos FDF-Kettinge arbejdes der i øjeblikket ihærdigt på at få alt klappet og klar til den årlige Knækkerygmarch, fortæller Helle Lang fra FDF-Kettinge og fortsætter:

- På grund af corona har det været nødvendigt at flytte datoen fra foråret til 14. august.

Årets motiv er det store D som står for romertallet 500.

Motivet er valgt for at markere, at det i år er 500 år siden, Frejlev-bønderne fik deres første privilegiebrev fra kongen Christian 2. Dette brev gav bønderne lov til at drive deres svin på olden uden at betale oldengæld.

Privilegiebrevet er fornyet af de fem efterfølgende konger. Afskrifter af privilegiebrevene kan ses på Frejlev bys hjemmeside. (Frejlev 4892.dk).

Annonce

Knækkerygmarchen starter og slutter ved Fuglsang kunstmuseum. Første tur med bussen klokken 8.00, sidste tur er klokken 13.30.

Det er som vanligt muligt at købe pandekager og pølser i skoven. Når man kommer til skalkeskjul, vil der kunne købes kaffe og kage. Desuden har vi kuvertlotteri med en masse flotte gevinster, som er sponseret af de lokale virksomheder. Man må gerne medbringe egen frokost. Knækkerygmarchen blev første gang afholdt 1977, slutter Helle Lang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE