cookie-og-privatlivspolitik
Pattepotterne fås i to størrelser.

2

Billeder

Pattepotterne fås i to størrelser.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Saxkjøbing Avis

Køb pattepotter i den gode sags tjeneste

For at støtte forskning i brystkræft sælger Radsted Gartneri nogle helt særlige potter.
08. oktober 2021 kl. 14:00 Af Katrine Sabroe Christensen

RADSTED En ud af ni danske kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv. Den alvorlige statistik bliver der sat fokus på, når der 9. oktober bliver holdt Lyserød Lørdag og samlet ind til forskning i brystkræft.

Et af de steder, som støtter indsamlingen, er Radsted Gartneri. I butikken kan man i øjeblikket købe "pattepotter". Det er, som navnet siger, potter med patter.

- Vi fandt potterne, da vi før sommer var ude for at finde varer til efterår og vinter, og så syntes vi, at det var oplagt at lave noget med dem her til Lyserød Lørdag, selv om de ikke er tænkt som en decideret brystkræftpotter, fortæller blomsterdekoratør Laura Godtfredsen.

For hende er det noget særligt, at Radsted Gartneri støtter brystkræftsagen.

- Jeg har selv prøvet at blive ramt af brystkræft, og derfor betyder det meget for mig, at vi kan være med til at støtte sagen, siger hun, og så synes hun ikke, at det gør noget, hvis man får et lille smil på læben, når man ser potten.

Annonce

- Jeg tror, at man kommer langt med lidt humor.

Pattepotterne har været populære blandt kunderne, og Laura Godtfredsen forventer at få solgt dem alle. Potterne koster 60 eller 100 kroner alt efter størrelse. For hver solgt potte giver Rasted Gartneri 20 kroner til Lyserød Lørdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE