cookie-og-privatlivspolitik
Gruppen Grace James giver - koncert i Nysted Biograf-Teater.
Gruppen Grace James giver - koncert i Nysted Biograf-Teater.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Koncert i Nysted Biograf-Teater

Gruppen Grace James giver - som de første efter nedlukningen.
12. september 2021 kl. 06:00 Af Saxkjøbing Avis

NYSTED Efter cirka 10 måneders pause er der fredag 24. september igen koncert i Nysted Biograf-Teater. Det tegner meget spændende, for rygterne har sviret igennem et stykke tid. "Tjek lige dem her ..." Og dem, snakken har gået på, har været Grace James.

Bandet, der rammer et moderne tvist af roots, blues, urban country og rock'n roll, har via deres fængende live-optrædener i et stykke tid været "talk of the town", og Aalborgs egen musikalske nestor Ivan Pedersen har kastet sin kærlighed på dem og blandt andet været ude og sige: "Hør dem, mærk jer navnet".

Grace James er centreret omkring sangskriverdouen Stine Flyvholm (vokal) og Jimmy Guldbæk (vokal, guitar) - to virkelig velklingende vokaler, der som duet smelter sammen i front. Sangene er positive og fængende med en let tone og et charmerende budskab. Samtidig har bandet også en rå, groovy og lækker rock n´roll-attitude og en smittende og umiddelbar tilgang til deres musik, som man ikke kan undgå at blive ramt af.

Der er garanti for en live-oplevelse, hvor det kan være svært at sidde stille. Grace James har rødder i det kolde nord (Nørresundby), men musikken leder tankerne hen på sydstaternes USA. Fra den støvede ørken i Texas til en dampende gryde i New Orleans.

Helt centralt står altså sangene som en duet mellem Stine Flyvholm og Jimmy Guldbæk. Med sig har de et uovertruffent band bestående af Sten Kjærsgaard (keys), Nils Bo Poulsen (trommer) og Rasmus Boje (bas).

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE