cookie-og-privatlivspolitik
Til trods for sit kælenavn er Dennis "Yngste" Olsen den mest rutinerede på B. Frems mandskab. Sammen med sine yngre kolleger på holdet skal han lørdag forsøge at fravriste gæsterne fra LUIF point.
Til trods for sit kælenavn er Dennis "Yngste" Olsen den mest rutinerede på B. Frems mandskab. Sammen med sine yngre kolleger på holdet skal han lørdag forsøge at fravriste gæsterne fra LUIF point.
Foto: Flemming K. Karlsen

Saxkjøbing Avis

LUIF og NFC venter

En af LF-seriens oprykningsfavoritter, LUIF, gæster Inges Auto Park. DMI drager til Østre Allé for at møde NFC's divisionsreserver.
02. oktober 2018 kl. 09:34 Af Manfred Sørensen

Annonce

Det ser ud til, at B. Frems unge mandskab er måske ved at bide sig fast i toppen af LF-seriens grundspil.

I lørdags var holdet på besøg i Horbelev i et opgør, der blev spillet efter redaktionens slut. Så lad os håbe Nikolaj Lohses tropper levede op til favoritværdigheden i det østfalsterske.

Uanset hvad, så venter der en hård nød på lørdag klokken 13.30 hjemme i Inges Auto Park, hvor en af rækkens oprykningsfavoritter, LUIF, kommer på besøg. En spændende test af holdet, der måske kan være med til at give en indikation af, hvor stærkt de hvide står i forhold til rækkens gode hold. Udover det er der så selvfølgelig også vigtige point på spil i forhold til forårets oprykningsspil, hvor B. Frem forhåbentligt ikke blot er med, men måske også kan spille en rolle.

Andre kampe i LF-serien i den kommende weekend: Fredag klokken 19 FC Nakskov-Maribo, søndag klokken 10.45 Systofte-NFC og klokken 13.30 henholdsvis Rødby-Horbelev og Væggerløse-Søllested.

DMI hører ikke til topholdene en række længere oppe i hierarkiet, nemlig Sjællandsserien. Lars Dalstrøms mandskab kæmper hårdt i bunden af rækken sammen med blandt andet FC Nakskov, som forøvrigt var modstanderen i lørdags (også efter vores deadline).

På lørdag venter et nyt lokalopgør mod rækkens tredie lokale LF-mandskab, divisionsreserverne fra NFC. Det spændende møde fløjtes på NFC Anlæg Syd på Østre Allé i Nykøbing F. klokken 15.

NFC stiller op som favorit, men i lokalopgør kan alting som bekendt jo ske....!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce