cookie-og-privatlivspolitik
Alle deltagere får tilsendt en Bedsteræs-pakke ved tilmelding.
Alle deltagere får tilsendt en Bedsteræs-pakke ved tilmelding.
Foto: Arkiv

Saxkjøbing Avis

Løb med dit barnebarn - når der er Bedsteræs

I weekenden er Børneulykkesfonden klar med et nyt koncept, Virtuelt Bedsteræs.
13. august 2020 kl. 05:54 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

GULDBORGSUND Kalder alle børnebørn og bedsteforældre i Guldborgsund! Nu er det op af lænestolen, væk med iPad'en og afsted på tur. I en tid, hvor netop mange børnebørn og bedsteforældre har været adskilte, inviterer Børneulykkesfonden til Virtuelt Bedsteræs. Til Virtuelt Bedsteræs er der rig mulighed for at have det sjovt, få sved på panden og stadig holde god afstand. Det er nemlig helt op til deltagerne selv at bestemme, hvor og hvornår distancen bliver gennemført. Måske en rask gåtur på stranden frister, eller hvad med en løbetur i skoven? Det vigtigste er, at børnebørn og bedsteforældre sammen får en hyggelig dag og skabt nogle gode minder.

- At bevæge sig og være fysisk aktiv er vigtigt uanset alder. Og I en tid som denne, hvor mange bedsteforældre og børnebørn savner at tilbringe tid sammen, er det oplagt at mødes og være aktiv ude i den friske luft. Til Virtuelt Bedsteræs skal det ikke handle om at komme først igennem distancen. Vi håber derimod, at vi med dette initiativ kan skabe rammerne om en hyggelig dag fyldt med smil, grin og lidt sved på panden, udtaler Henriette Madsen, der er generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

Alle deltagere får tilsendt en Bedsteræs-pakke ved tilmelding. Pakken indeholder en refleksvest, en Bedsteræs-guldmedalje, et flot diplom, et aktivitetskort med forslag til sjove aktiviteter og et afkrydsningskort, så I kan holde styr på, hvilke aktiviteter I har lavet, og hvilke I mangler. Det koster 100 kr. + fragt pr. deltager. Tilmelding foregår på www.bedsteræs.dk. Virtuelt Bedsteræs afholdes til fordel for Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene, der arbejder på de danske børneafdelinger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce