cookie-og-privatlivspolitik
Tina, der er frugt- og grønt medarbejder, serverede bagte pærer med honning, balsamicoeddike, et touch af peber og spiselige blomster.
Foto: Super Brugsen

Saxkjøbing Avis

Masser af lækkerier

130 deltog i SuperBrugsens Gourmetaften onsdag i sidste uge, hvor 30 stande lokkede.
15. marts 2019 kl. 08:45 Af Manfred Sørensen

Annonce

Humøret var helt i top og smagelysten stor, da SuperBrugsen i Sakskøbing onsdag i sidste uge inviterede til sin populære Gourmetaften.

De 130 billetter blev revet væk, for hvem vil ikke gerne forkæle ganen med lækkerier?

Der var 30 stande, der lokkede med masser af smagsprøver på alt lige fra oste og pizza til is og andre søde sager. Og så var der naturligvis også al slags skønne drikkevarer.

- Det var en rigtig god aften og det var tydeligt, at de mange fremmødte hyggede sig, lød det fra Kirsten Aagsen fra SuperBrugsen dagen efter arrangementet.

Hun kunne også fortælle, at alle fik en spændende goodiebag, ligesom der blev uddelt 20 til 25 præmier i en lodtrækning på indgangsbilletterne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce