cookie-og-privatlivspolitik
Dansk Møntforum Bropenge
Dansk Møntforum Bropenge
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Møntsamlere fra hele landet mødes i Sakskøbing

Dansk Møntforum er en sammenslutning af 20 møntklubber fra hele landet, som holder en årlig byttedag.
18. september 2018 kl. 08:10 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Byttedagen bliver i år holdt 23. september fra klokken 10.00 til klokken 15.00 på Saxenhus, Juniorgade 35 i Sakskøbing, hvor Storstrøms Møntklub er vært.

Dagen er først og fremmest en dag, hvor møntfolk mødes for at bytte, købe og sælge mønter. Men også dele erfaringer, samt hente inspiration i de udstillinger hver deltagende møntklub kommer med. Netop udstillingerne er også en lille konkurrence mellem klubberne, idet publikum stemmer om den bedste og mest interessante udstilling.

Hele Saxenhus vil denne dag være fyldt med møntfolk, det store mødelokale er forbeholdt mønthandlere og krejlere til køb, salg og bytte. Udstillingerne er i lokalet inden mødelokalet, hvor der også sælges mønttilbehør. På anden sal er der et lokale, hvor man kan nyde en kop kaffe og få talt med andre møntfolk.

Til vores byttedage er der tradition for udgivelse af en vognpolet eller en pengeseddel. Vi har i år lavet en pengeseddel, som på bagsiden har illustrationer fra vores landsdel. Denne seddel gælder som indgangsbillet og koster 20 kroner.

Man behøver ikke denne dag at være medlem af en møntklub, alle som er interesseret i mønter, sedler, medaljer og lignende, er meget velkomne.

Yderlige oplysninger på www.moentforum.netKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce