cookie-og-privatlivspolitik
I krig og kærlighed
I krig og kærlighed
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Nysted Biograf-Teater starter op

Så vises der igen film i Nysted efter juleferien.
08. januar 2019 kl. 07:46 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Nysted Biograf-Teater starter op efter juleferien. I denne uge vises "I krig & Kærlighed".

"I krig & kærlighed" er den første danske film, der foregår under Første Verdenskrig.

Dramaet handler om den unge Esben, der efter tre år i felten deserterer for at slippe fra de brutale kampe og blive genforenet med sin kone Kirstine og deres lille søn Karl.

Men da Esben endelig vender tilbage, er alt forandret. En charmerende tysk officer ved navn Gerhard er nemlig opsat på at overtage hans rolle i hjemmet, og Esben må nu sætte alt ind for at redde sin familie.

Sebastian Jessen spiller rollen som Esben, Rosalinde Mynster er hans udkårne Kirstine, og Game of Thrones-skuespilleren Tom Wlaschiha spiller Gerhard. Forholdet mellem de tre er det centrale tema i filmen, mens krigens rædsler giver fortællingen historisk tyngde.

"I krig & kærlighed" er instrueret af debutanten Kasper Torsting, der har skrevet manuskriptet i samarbejde med producent Ronnie Fridthjof.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce