cookie-og-privatlivspolitik
Sæsonen starter "De frivillige" som bliver vist i uge 36.
Sæsonen starter "De frivillige" som bliver vist i uge 36.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Nysted Biograf Teater starter sæsonen

Det er igen blevet tid til at gå i biografen i Nysted.
01. september 2019 kl. 05:59 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Nu starter Nysted Biograf Teater den nye sæson. Der er mange spændende film i vente. Filmen "De frivillige", som man starter med i uge 36 er et dansk komedie-drama med Anders Matthesen og Jacob Lohmann.

Finansmanden og jetsetteren Markus Føns varetægtsfængsles for økonomisk svindel, men efter et brutalt overfald vælger han at gå i frivillig isolation sammen med de svageste indsatte.

Her eksisterer et hieraki ledet af Niels - fængselskorets selvudnævnte leder. Markus opdager hurtigt, at vejen til det nemme liv på isolationsafdelingen går gennem netop koret, men Niels er ikke klar til at dele magten med nogen.

Matthesen spiller korlederen Niels over for Lohmanns udspekulerede finanssvindler, mens Søren Malling, Anders Brink Madsen og Christopher Læssø også er på rollelisten.

Den første onsdag i hver måned har man i samarbejde med Ældre Sagen eftermiddagsforestilling. Børnefilmene vil ligge i ferieugerne 42 og 7 plus nogle julefilm. Der vil også være Opera bio 3 søndage klokken 14.00. Man kan følge det aktuelle program hver uge i Saxkjøbing Avis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce