cookie-og-privatlivspolitik
Det kunne godt være svært at vælge det helt rigtige græskar.

12

Billeder

Det kunne godt være svært at vælge det helt rigtige græskar.
Foto: Jan Knudsen

Saxkjøbing Avis

Orange hoveder gjorde sig til

Der var græskar og halloween-stemning over det hele - som traditionen byder - hos Bregnholt Blomster.
21. oktober 2020 kl. 07:33 Af Kim Møller Pedersen

HERRITSLEV - Der kom lige et rykind på 25 til, så der er stadig folk i marken, og flere har valgt at skære ud på stedet, lød det efter den officielle lukketid forleden eftermiddag fra Henriette Skotte Skerff, der står bag Bregnholt Blomster.

Sidstnævnte har efterhånden gennem årene slået sig fast som et fast tilbagevendende udflugtsmål for ikke mindst børnefamilier, når tiden nærmer sig halloween-festligheder og naturligvis den helt store græskar-oplevelse.

Sådan én var der mange, som fik forleden undervejs i festlighederne på Østvej.

Og selv om der plejer at komme endnu flere, når det ikke lige er en tid med corona, var Henriette Skotte Skerff ganske godt tilfreds alligevel.

Så mon ikke det snildt kan blive til et samlet besøgstal i løbet af efterårsferieugen, som kan konkurrere med tidligere års 200-300 besøgende på én dag i græskarmarken?

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE