cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing Tambourkorps i København.
Sakskøbing Tambourkorps i København.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

På covid-19 tour i København

Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band har været en tur i hovedstaden og spille.
23. juni 2020 kl. 07:05 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING - Hvor er det dog skønt at kunne sprede så meget glæde med vores covid-19 musik. Og at de henvender sig fra København om vi kan hjælpe, er bare super.

Sådan fortæller Brigitte Larsen, orkesterleder i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band.

- Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band har flere gange spillet rundt på plejehjem og diverse ældreboliger her på Lolland for at sprede glæde med lidt musik til de særlig udsatte under covid-19, hvor mange ikke har kunnet komme ud. Det var rygtedes til Bo-Vitas afdelinger i København. De kontaktede os og spurgte, om vi havde lyst til at berige dem med lidt musik i nogle af deres afdelinger. Dette takkede vi pænt ja tak til. Vi tog 16 mand afsted til København og spillede fire steder. Vi begyndte ved Engholmens 219 boliger i København sydvest, så tog vi til Hothers Plads med 103 boliger i København N., hvor der blev serveret en lækker frokost for os. Derefter kørte vi videre til Bjergvænget med 187 boliger i NordVest og sluttede til sidst ved klosteret på Strandvejen på Østerbro. Her serverede de kaffe og lagkage til os.

- Virkelig en dejlig dag, hvor de alle fire steder havde arrangeret nogle små plakater af os med billeder og tidspunkt om, hvornår vi ville optræde, så alle steder havde de sørget for, at få borgerne ud i det fri til en lille koncert.

Efterspørgslen på vores frivillige optræden under covid-19 har vakt så meget interesse og glæde, at vi har arrangeret en sidste covid-19 tour for Sakskøbing Boligselskab igen. Lørdag 27. juni spiller vi disse fire steder: Æblehaven, Guldborghave, Møllehaven og Falkevej. Søndag 28. juni spiller vi disse fire steder: Grønningen, Toldboderne, Havnegade/siloen-Brogade samt Kildevænget/Kalkbrænderivej, og lørdag 4. juli bliver det ved: Egevænget, Bøgevænget, Åparken og Apotekervænget, slutter Brigitte Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce