cookie-og-privatlivspolitik
Intet Dølle-marked uden den store damefrokost. Her er stemningen altid helt i top med hundrevis af festemte piger. Det bliver med garanti ikke anderledes denne gang.
Intet Dølle-marked uden den store damefrokost. Her er stemningen altid helt i top med hundrevis af festemte piger. Det bliver med garanti ikke anderledes denne gang.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

På torsdag går det løs i Dølle!

- Vi glæder os rigtig meget. Vi har ventet med længsel på at kunne byde velkommen til landsdelens største begivenhed, lyder det fra markedsbestyrelsen, der lover, at det bliver et kræmmermarked med mulighed for masser af god handel og underholdning for alle.
31. august 2021 kl. 07:12 Af Manfred Sørensen

DØLLEFJELDE Det er efterhånden 2 1/2 år siden det seneste Døllefelde-Musse Marked blev afholdt i St. Bededagsferien i 2019. Sidenhen har corona-pandemien som bekendt også umuliggjort at afvikle det store marked i 2020 og i foråret i år.

Men i denne uge er markedet tilbage, nærmere betegnet fra torsdag til søndag - 2. til 5. september.

- Vi glæder os rigtig meget. Vi har ventet med længsel på at kunne byde velkommen til landsdelens største begivenhed, lyder det fra markedsbestyrelsen med formand Leif Chortzen i spidsen, der lover, at det bliver et kræmmermarked med mulighed for masser af god handel med de mange kræmmere og udstillere.

Og så er der jo også den berømte damefrokost, herrefrokosten, Tivoliland, den elskede Dølle-pølse og det kolde fadøl samt ikke mindst det righoldige underholdningsprogram på pladsen og de små og store festtelte, der trækker folk til fra nær og fjern.

På markedspladsen vil du kunne opleve samba-optog, skovhuggershow, havetraktortræk og ikke mindst "Falster House og Horror" - hvis du tør. Der er tale om et spøgelseshus med overraskelser... 

Annonce

Rent musikalsk bliver det festligt, folkeligt og fornøjeligt. Der er - som altid på Dølle - noget for enhver smag.

Lige fra Onkel Reje til de små, Specktors og Randers Cowboys m/Johny Cola til de unge, mens Sømændene og Queen Machine med deres fede liveoptræden rammer de fleste aldersgrupper.

Der vil også være nostalgi med Torben Lendager, fede Gasolin-numre med Gasoline og dejlige eftermiddage med Richard Ragnvald og Kandis. 

Derudover er der mange festorkestre som alle dage vil sørge for den hyggelige stemning, som hører til på Dølle. 

Det skal blive spændende at følge, hvad det betyder for tilstrømningen til markedet, at det i år finder sted sidst på sommeren og ikke i foråret. Flere år er Dølle blevet besøgt af 120.000 mennesker.

Annonce

Selvfølgelig spiller også vejrguderne en rolle....KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE