cookie-og-privatlivspolitik
Seks års fødselsdag og en god gave at glæde andre med. Mona Birch, Mette Hansen, Lissi Pettz, Marianne Graae, Mia Budek, Inge Bille, Bente Olsen, Eva Vammen og Lone Bille tog under overværelse af Mødrehjælpens direktør, Nina Thomsen imod donationen fra Lions Club, overbragt af Kirsten Teichert.
Seks års fødselsdag og en god gave at glæde andre med. Mona Birch, Mette Hansen, Lissi Pettz, Marianne Graae, Mia Budek, Inge Bille, Bente Olsen, Eva Vammen og Lone Bille tog under overværelse af Mødrehjælpens direktør, Nina Thomsen imod donationen fra Lions Club, overbragt af Kirsten Teichert.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Så kan det alligevel blive en god jul

Fem lollandske afdelinger af Lions Club afleverede 9.000 kroner til Mødrehjælpen
31. oktober 2018 kl. 10:32 Af John Karlsen

Annonce

Vi vil jo gerne kunne hjælpe så mange som muligt.

Det sagde formanden for Mødrehjælpen på Lolland, Lone Bille, da hun forleden på foreningens vegne kunne tage imod en donation, der gør det muligt at hjælpe endnu flere til at få en god jul.

Det var Kirsten Teichert, der på vegne af de fem lollandske Lions Club-afdelinger kom med et tilsagn om 9.000 kroner til formålet.

I forvejen havde Mødrehjælpen på Lolland selv afsat 10.000 kroner til formålet og modtaget 4.000 kroner fra Lollandfonden og 1.500 kroner fra søsterlogen i Rødby.

Nu indleder Mødrehjælpen processen med at finde frem til dem, der kan få hjælp til en jul, der måske ellers ikke tegner så lyst.

Afdelingen på Lolland indledte arbejdet med julehjælp sidste år og kunne glæde sig over at give til alle ni, der havde søgt. Alt til en juleaften med flæskesteg, rødkål, kartofler og risalamande - og et gavekort til julegaver fra Bog & Idé.

- Sidste år kom vi sent igang med processen med at finde dem, der skulle have hjælp, siger Lone Bille.

I år er man længere fremme og vil snart både på foreningens hjemmeside og i butikken i Østergade i Maribo have ansøgningsskemaer klar. Målgruppen er dem med børn, der har brug for lidt ekstra hjælp til jul.

- Mødrehjælpen har på landsplan en julehjælp, men vi vil også gerne lokalt kunne bidrage, siger Lone Bille.

- Vi påskønner og værdsætter det arbejde, I gør, begrundede Kirsten Teichert fra Lions Club donationen til julehjælpen.

Ligesom Mødrehjælpens lokalforening omfatter hele øen Lolland, var det også alle fem Lions-klubber på Lolland, der var gået sammen: Sakskøbing, Nysted, Nakskov, Maribo og Sydlolland.

De 9.000 kroner gjorde indtryk.

- Nej, nu bliver jeg rørt, lød det fra Lone Bille, da Kirsten Teichert havde afsløret donationens størrelse.

Foruden hjælpen til en god juleaften står Mødrehjælpen lokalt også bag en juletræsfest. Det er Odd Fellow-logen i Maribo, der stiller lokaler og gavmildhed til rådighed.

Donationen fra Lions Club blev afleveret på Mødrehjælpens lokale fødselsdag. Afdelingen fejrede seks års fødselsdag med kaffe og - som foreningens tradition byder - også kagemænd.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce