cookie-og-privatlivspolitik
Billedet er fra sidste års åbning af InfoHuset.
Billedet er fra sidste års åbning af InfoHuset.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Sakskøbing Turistforenings fremtid?

På den ordinære generalforsamling 10. maj var der kun et medlem af bestyrelsen, der tilbød at fortsætte.
01. juni 2021 kl. 07:18 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Ifølge vedtægterne skal der være mindst fem medlemmer i bestyrelsen, så derfor afholdes en ekstraordinær generalforsamling tirsdag 8. juni 2021 klokken 19.00 på Saxenhus, Juniorsgade 35 i håbet om, at der er nogen, der vil modtage valg til bestyrelsen, fortæller Ole Thingsted på bestyrelsens vegne og fortsætter:

- Hvis der ikke kommer nogen, så lukker turistforeningen! De øvrige nuværende bestyrelsesmedlemmer ønsker at udtræde af bestyrelsen enten på grund af travlhed i egen virksomhed eller på grund af alder.

Turistforeningen holder InfoHuset på Torvet åbent, med lønnet personale, og det kan foreningen dels fordi den modtager 45.000 kroner om året i tilskud fra Visit Lolland-Falster, og dels har foreningen en pæn indtægt fra medlemskontingenter.

Turistforeningen hjælper hvert år en hel del turister/gæster, der besøger byen med råd og vejledning og et stort udvalg af brochurer. Der kommer også en del lokale, som søger info om turistaktiviteter i hele landet.

Turistforening har en beskeden hjemmeside (visitsakskobing.dk), der godt kunne trænge til en modernisering og en Facebook side (facebook.com/sakskobingturist), der informerer om, hvad der sker i Sakskøbing. Hvis du ønsker en turistforening og et InfoHus i Sakskøbing i tiden fremover, så kom og deltag tirsdag 8. juni klokken 19.00 på Saxenhus, Juniorsgade 35, slutter Ole Thingsted.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE