cookie-og-privatlivspolitik
June foran den nye butik i Søndergade. Elefandusen flyttede fra placeringen i Rådhusgade, hvor det kun blev til godt fire måneder, inden der var behov for en ny butik med nye muligheder.
June foran den nye butik i Søndergade. Elefandusen flyttede fra placeringen i Rådhusgade, hvor det kun blev til godt fire måneder, inden der var behov for en ny butik med nye muligheder.
Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

Snabelsats i Søndergade

Elefandusen flyttet fra placeringen i Rådhusgade.
29. januar 2019 kl. 11:16 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

At det lige skulle blive til navnet "Elefandusen", var en tilfældighed. Men da 32-årige June Olsen skulle finde en ny placering til butikken med masser af ting og sager for børn, så var der ingen tilfældigheder på spil.

June er selv opvokset i Hjelm og har altid boet i eller tæt ved Sakskøbing, og derfor var der ingen tvivl om, at butikken Elefandusen skulle ligge her. Først blev det til en placering i Rådhusgade gennem de seneste godt fire måneder, og nu venter et nyt butikseventyr centralt i Søndergade.


Var rundt flere steder

- Jeg har været rundt og kigge på forskellige steder i byen, og det skulle bare være her. Placeringen er rigtig god, og der er mange, der kommer forbi butikken. Det har jeg allerede kunnet mærke, selv om jeg kun har haft åbent i et par uger, fortæller June Olsen om butiksplaceringen i de lokaler, som for ikke så længe tilbage husede en anden forholdsvis nystartet butik - nemlig Hobby og RC/Sax-Patchwork.

I forhold til den "gamle" Elefandusen-butik i Rådhusgade er June Olsen glad for de nye muligheder for at have flere varer på hylderne. Stadig er det Paw Patrol til drengene og Gurli Gris til pigerne, der trækker det store læs, og sortimentet er stort og endnu bredere i den nye butik.

- Jeg har også min webshop, og der er mange kunder, som godt kan lide at bestille derhjemme og hente varerne i butikken, siger June Olsen.

Nu er der nye flotte butiksskilte i Søndergade med det børnevenlige butiksnavn "Elefandusen", og June Olsen tror på fremtiden som ny butiksindehaver i Sakskøbing - ikke mindst med placering lige midt i hovedgaden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce