cookie-og-privatlivspolitik
Opgaverne der skulle løses omhandlede bl.a. samarbejde, opmærksomhed, mod og andre spejderfærdigheder.
Opgaverne der skulle løses omhandlede bl.a. samarbejde, opmærksomhed, mod og andre spejderfærdigheder.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Spejderløb ved Svanesøen

De gamle spejdere i Sct. Georgsgildet havde inviteret Sakskøbing Spejderne ud på et spændende spejderløb.
11. maj 2019 kl. 08:37 Af Manfred Sørensen

Annonce

23. april var det Sct. Georgsdag, og det betyder, at spejdere verden over mødes og aflægger spejderløfte.

I Sakskøbing havde de gamle spejdere i Sct. Georgsgildet inviteret Sakskøbing Spejderne ud på et spændende spejderløb med poster rundt om Svanesøen, hvor spejderne dystede i patruljer på tværs af alder. Opgaverne der skulle løses omhandlede bl.a. samarbejde, opmærksomhed, mod og andre spejderfærdigheder. Undervejs blev der også tid til lidt erfaringsudveksling mellem gamle og yngre spejdere, for der er jo alligevel sket lidt inden for spejderlivet de sidste 40-50 år.

Efter en god times sjov og udfordring, fik alle spejderne aflagt spejderløftet, hørt sagnet om Sct. Georg og Sct. Georgsbudskabet læst højt. Budskabet handlede i år om "mod". At det er forskelligt fra person til person, hvilke opgaver og udfordringer, der kræver mod. At det, der virkelig er en overvindelse og kræver mod for nogle, er det rene vand for andre. At man skal have mod til at gå i gang med de opgaver, man ikke ved om man kan løse, og at man ikke skal være bange for at fejle. Arrangementet sluttede med dragevand og ridderguf til alle.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce