cookie-og-privatlivspolitik
Den tyske musiker Mathias Offner med sit originale australske instrument, den lange didgeridoo.
Foto: Presse

Saxkjøbing Avis

Tre overraskelser

I år kommer der tre overraskelser til Nysted Lyrik- og Visefestivals åbne scene.
26. maj 2019 kl. 07:26

Annonce

I år kommer der tre overraskelser til Nysted Lyrik- og Visefestivals åbne scene. Under teltdugen i digteren Emil Aarestrups gårdhave kan man lørdag 15. juni klokken 14 til 17 hygge sig med kaffe og kage, mens man lytter til lokale toner.

Åben scene byder i år på Ragna Ea og gruppen Hjertebarn. Sangerinden Ragna Ea er opvokset på Lolland, og med sig tager hun guitaristen Per Nielsen. Gruppen Hjertebarn med Christian Deichmann, som vender tilbage til Nysted, hvor han er opvokset, er også på Åben scene.

Men allerførst indleder den tyske musiker Mathias Offner. Han vil komme og åbne dagen med sit særprægede originale australske instrument, den lange didgeridoo. Mathias bygger selv sine didgeridooer og vil trompetere/fløjte/didge publikum ind i eftermiddagen. Mathias Offner gæsteoptræder ved festivalen, idet han er i Nysted i forbindelse med BæltKunst, som finder sted samtidig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce