cookie-og-privatlivspolitik
- Vi er i høj grad en gavebutik. Bøger har altid været populære gaver, og brætspil er blevet det, siger Katrine fra Bog & ide i Sakskøbing.
Foto: Flemming K. Karlsen

Saxkjøbing Avis

Ud som express-gave

Med Bog & idés nye gaveshop på nettet bliver det muligt at få sendt tidens mest populære bøger og brætspil til børn og voksne som express-gave lige til døren. Den lokale Bog & idé i Sakskøbing pakker ind og skriver kundens personlige hilsen i hånden.
04. oktober 2018 kl. 09:36 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Med en ny gaveshop på nettet vil Bog & idé tilbyde bestsellere og populære brætspil som ny gaveidé i de situationer, hvor giveren har brug for express-udbringning, og muligheden i dag er begrænset til en klassisk blomsterbuket.

Den nye gave-webshop, der har højaktuelle bøger og brætspil på hylderne, kan aflevere gaven samme dag, hvis modtageren bor i en af Danmarks fire største byer: København, Aarhus, Odense eller Aalborg. I resten af landet er gaven fremme allerede dagen efter bestillingen.

- Vi er i høj grad en gavebutik. Bøger har altid været populære gaver, og brætspil er blevet det, siger Katrine fra Bog & ide i Sakskøbing, og hun fortsætter:

- Vi ved, at vores kunder gerne selv vil forbi butikken og lade sig inspirere til den rigtige gave, hvis de har tiden til det. Men har de for travlt, ønsker mange at handle på nettet. Vi er glade for nu at kunne tilbyde netshopping med express-levering, akkurat som med en blomsterbuket til for eksempel en fødselsdag eller et jubilæum. Vi ser det som et tilbud til den travle kunde, der gerne vil give en meningsfuld og vedrørende gave - på en hurtig og enkel måde, siger Katrine fra Bog & ide.

Webshoppen, der er et univers for sig selv under websitet www.bog-ide.dk, tilbyder tidens mest højaktuelle bøger og tidens mest populære brætspil til børn og voksne.

Listen vil konstant blive opdateret baseret på salgstallene i Bog & idé-kæden, der med 125 butikker landet over er Danmarks største boghandlerkæde og ved, hvad der hitter blandt danskerne. Det er også Bog & idé i Sakskøbing, der skriver kundens personlige hilsen i hånden.

Modtageren har mulighed for at bytte i samtlige butikker landet over og med 365 dages byttegaranti.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce