cookie-og-privatlivspolitik
Johanne Nielsen, Den Gamle Digegaard.
Johanne Nielsen, Den Gamle Digegaard.
Foto: Claus Hansen

Sommer på Sydhavsøerne

- Udfordringer giver løsninger og kreativitet

Folketidende spørger denne sommer i artikelserien "Sommer på Sydhavsøerne - 2020" en stribe aktører inden for turisme-, underholdnings- og restaurationsbranchen med videre om deres sommer.
23. juli 2020 kl. 08:14

Johanne Nielsen,

Den Gamle Digegaard,

Hummingen

­

Hvilken betydning har hele corona-situationen haft for dig og din forretning/virksomhed?

Annonce

- Situationen fik den betydning, at vi mistede nær 40 selskaber. Vi startede med takeaway efter opfordring fra statsministeren, og med annoncering og omtale blev det taget meget vel imod af mange på både Lolland, Falster og Sydsjælland. Vi kan ikke takke vores kunder/gæster nok for den vældige opbakning, der var i den periode. Da det kun var min mand og jeg, der var der i starten, havde vi nok om ørerne, og det gjorde det på en måde lidt nemmere at abstrahere fra den frygtelige virkelighed, når vi havde noget at tage os til. Det var en omvæltning at lave forretningens koncept helt om, men udfordringer giver som oftest løsninger og kreativitet. Vi var så heldige også at vinde en markedsføringspakke fra Konceptlab og fik lavet små videoer om Digegaarden, vi kunne bruge på Facebook, det var vores held i coronaen. 2020 bliver nok ikke året, vi havde ønsket os, og vores planer for udvidelse af vores badehotel må udsættes lidt, men vi er kommet godt og forstærket igennem indtil videre, og jeg håber og tror på, at hverdagen bliver mere normaliseret.

Hvordan forventer du, at sommeren 2020 bliver på Sydhavsøerne?

- Vi forventer, det bliver en travl sommer med forhåbentlig ekstra mange danske turister, og så er det op til vejrguderne at fuldføre den endelige oplevelse for gæsterne. Vi vil gøre vores yderste for, at danske turister genoplever Danmark/Lolland, som er skønt feriested.

- Vi mærker allerede nu øget interesse for vores røgeri og håber, at mange finder herud til det i sommer. Forespørgsler på både vores fredags-grillarrangementer og søndagsbuffeter har gjort, vi igen er klar med disse henover sommeren.

­

Annonce

Hvor meget arbejder du om sommeren?

- Vi arbejder seks dage om ugen cirka 14 til 16 timer om dagen.

Hvordan kobler du af?

- Med familien ved stranden eller en køretur ud i landskabet.

­

Annonce

Hvad skal du læse eller høre i løbet af sommeren?

- Der bliver højest tid til ugeavisen eller Folketidende.

­

Hvilken sommermenu gør din mave glad - og hvad skal der helst i dit glas på en god sommeraften?

- Jeg elsker grillmad og en god gammeldags isvaffel. I mit glas skal der gerne være en god, mørk øl eller et iskoldt glas kirsebærvin sur Lie.

Annonce

­

Hvor på Sydhavsøerne har du tilbragt en god feriedag?

- En sejltur til Enehøje og Albuen eller en strandtur på vores strand her i Hummingen - eller Knuthenborg Park med en madkurv.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE