cookie-og-privatlivspolitik
Den rutinerede assistenttræner Nick Szwiec (tv) tager imod den nye cheftræner Jakob Green ved Team Sydhavsøernes første træning i Maribo-Hallen i går aftes, hvor en enkelt ny spiller også var mødt frem.

2

Billeder

Den rutinerede assistenttræner Nick Szwiec (tv) tager imod den nye cheftræner Jakob Green ved Team Sydhavsøernes første træning i Maribo-Hallen i går aftes, hvor en enkelt ny spiller også var mødt frem.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Jakob Green har kridtet banen op

Team Sydhavsøerne er på halgulvet igen efter en kort sommerferie.
30. juli 2021 kl. 17:00 Af Thomas Jensen

MARIBO Det nye blå halgulv i Maribo-Hallen blev i går indviet af Team Sydhavsøerne, der havde første lokale træning efter sommerferien.

Den nye træner Jakob Green har haft ansvaret i to træningspas siden i mandags, hvor man begyndte i Hafnia-Hallen i Valby, men torsdag var han tilbage i den hal, hvor karrieren spillemæssigt sluttede for den tidligere Sydhavs -og landsholdsspiller for år tilbage.

Han har dog haft spillerne under sine vinger et par måneder efter sidste sæsons afslutning, inden den stod på sommerferie, så de idéer, han har, kender de fleste spillere allerede.

Dem skal der arbejdes videre på ligesom kondition og fysik trimmes frem mod sæsonstarten 25. august, hvor Team Sydhavsøerne bliver kastet for løverne mod vicemestrene Bjerringbro-Silkeborg i pokalturneringen.


Tilbage i god form

Men spillerne har ikke kun ligget på stranden i sommerferien. Det afslørede den traditionelle bip-test (løbetest), der blev afholdt på første træningsdag i mandags.

Annonce

- Det så rigtig fornuftigt ud. Jeg er imponeret over den måde, spillerne har holdt sig i form, lød det fra en tilfreds cheftræner, der i forhold til sidste sæson har sagt farvel til Andreas Stryger, Nichlas Bomholt og Bastian Stræde.

Ind i stedet er kommet playmaker Nicolaj Jørgensen fra KIF Kolding og fløjspilleren Benjamin Jørgensen fra Nordsjælland. Sidstnævnte var dog sygdomsramt ved gårsdagens træning ligesom store Niels Dahl.

En erstatning for stregspiller Nichlas Bomholt kommer der ikke, men der er stadig to stregspillere i truppen i form af Nicklas Bjerre Petersen og Daniel Astrup.

Klubben har været udkig efter en venstrehåndet bagspiller, da Frederik Sørensen er ude det meste af første halvsæson med en lyskenskade, men det rigtige er ikke dukket op.


Der sker ikke mere

- Det har ellers været tæt på, men den afgivende klub fortrød i sidste øjeblik, så vi forventer ikke, der sker mere, oplyser sportschef Morten Juul.

Annonce

Nicolaj Jørgensen var således eneste nye ansigt til træningen, og han ser frem til at udvikle sig i Team Sydhavsøerne.

- Det er nogle fede gutter, jeg mødt indtil nu. Det har været megafedt at komme i gang, og jeg har store forventninger, siger playmakeren, der er en rapfodet spiller, der er udset til at afløse Andreas Stryger, der ikke fik sin kontrakt forlænget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE