cookie-og-privatlivspolitik
Mikkel Kaagaard skal i gang med sin sidste halve sæson i Team Sydhavsøerne.
Mikkel Kaagaard skal i gang med sin sidste halve sæson i Team Sydhavsøerne.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Kaagaard stopper karrieren

Team Sydhavsøerne skal på jagt efter ny venstrefløj.
14. januar 2022 kl. 18:20 Af Thomas Lærke Jensen

MARIBO - Der er bestemt ikke lysten, der mangler, men der er simpelt hen ikke timer nok i døgnet, og så må jeg skære det fra, jeg kan, lyder det fra Team Sydhavsøernes anfører og venstrefløj Mikkel Kaagaard, der efter snart fem sæsoner i klubben har besluttet at lægge håndboldskoene på hylden i en alder af 31 år.

Det er en familieforøgelse til marts og et fuldtidsjob, der har gjort, at Mikkel Kaagaard har set sig nødsaget til at sortere håndbolden fra.

- Det har været en rigtig svær beslutning, men det er også den rigtige. Når jeg går ind til noget, så skal det være 100 procent, og det føler jeg ikke, der er mulighed for i fremtiden i forhold til håndbolden, siger Mikkel Kaagaard, der forventer at blive boende i København med sin kæreste og stoppe karrieren fuldstændig.


Trapper ikke ned

Håndbold på lavere niveau i de lavere divisioner tiltaler ham ikke umiddelbart.

- Det kan da godt være, at jeg kommer til at savne det så meget, at jeg starter op et eller andet sted, men jeg ønsker primært at have mine weekender fri, og det er ikke foreneligt med håndbold, lyder det fra den snart forhåndværende håndboldspiller, der kom til Team Sydhavsøerne fra Skanderborg i 2017.

Annonce

- Jeg har været rigtig glad og er fortsat rigtig glad for at spille i Team Sydhavsøerne. Derfor har jeg også meldt tidligt ud, så klubben har en chance for at finde en god erstatning for mig. Det skylder jeg klubben, der har behandlet mig ordentligt gennem alle årene, understreger Mikkel Kaagaard, der vil gøre alt for at slutte godt af.

- Vi har jo virkelig noget at spille for, så jeg ser frem til et rigtigt spændende forår, siger Mikkel Kaagaard, der sammen med holdet indleder 2022 på udebane mod IK Skovbakken i morgen eftermiddag.


Har antennerne ude

Sportschef Morten Juul modtog Mikkel Kaagaards opsigelse før nytår, og det er efter hans opfattelse en stor spiller, der tages afsked med til sommer.

- Det er en karismatisk spiller, vi tager afsked med, og ikke mindst en spiller som har haft stor betydning for det nyere Team Sydhavsøerne - både på og udenfor banen.

- Men vi har samtidig også stor respekt for timingen og årsagen til Kaagaards valg, siger Morten Juul, der altså skal på udgik efter en ny venstrefløj som erstatning for Mikkel Kaagaard.

Annonce

- Vi har antennerne ude og nogle navne på blokken, så vi håber at finde en stærk erstatning, siger Morten Juul.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE