Annonce
Sport

Mark O. har alt er på spil i aften

Mark O. Madsen forsøger at løfte sin sparringspartner Joachim Tollefsen ved den åbne træning i tirsdags. Foto: Anthon Unger

VIDEO: Der har været bagt op længe til mødet mellem Mark O. Madsen og Patrick Nielsen.

KØBENHAVN, Folketidende Det gælder Mark O. Madsens fremtidige karriere i MMA, når han sent i aften går ind i det ottekantede MMA-bur i K.B. Hallen mod den professionelle bokser Patrick Nielsen.

Et nederlag vil sende falstringen ud på et gevaldigt sidespor, og drømmen om kampe i verdens største MMA-forbund, UFC, vil være lagt i ruiner.

- Alt er på spil i aften. Ikke kun for mig, men for hele min familie, siger Mark O. Madsen og henviser til, at hans hustru, Maria O. Madsen, fungerer som manager og arrangør af det store stævne i K B. Hallen.

Han lægger ikke skjul på, at matchen mod Patrick Nielsen ikke er optimal i forhold til hans sportslige karriere, men økonomien i et rent dansk opgør er så stor, at han ganske enkelt ikke kunne lade den chance gå fra sig.

Store penge

Men nøjagtig hvor mange penge, han og hustruen tjener på opgøret, vil han ikke ud med. Det kommer nemlig fuldstændig an på, hvor længe han er i ringen mod Patrick Nielsen, men kan han afgøre fighten hurtigt, er det klart mest fordelagtigt for den tidligere bryder.

- Efter kampen kan jeg fortælle, hvor meget jeg får ud af det, men jeg kan godt afsløre, at ved en sejr er det et beløb, der kan finansiere min videre karriere i lang tid fremover, siger Mark O. Madsen, der afviser, at beløbet skulle være så voldsomt, at han kunne trække sig tilbage, hvis han ville.

Ved tirsdagens presseseance på Radisson Blu-hotellet på Amager røg de to kombattanter endnu engang i verbal infight, og selvom Mark O. Madsen helst ville være det foruden, så lader han sig rive lidt med, når Patrick Nielsens stikpiller kommer for nær.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Useriøs

- Jeg har mødt puslingebrydere, der er mere dedikerede og seriøse end Patrick Nielsen. Han er løbet fra den ene aftale efter den anden, som var kontraktmæssigt aftalt.

- Ved at sige ja til denne her kamp, har jeg givet ham en unik mulighed, men det virker som om, han er ligeglad med det, lyder det fra Mark O. Madsen, der også røg i clinch med Patrick Nielsen om bokserens vægt, som efter sigende skulle være et stykke fra de 75,5 kg, der er kontraktmæssigt aftalt.

- Patrick taber penge, hvis han vejer for meget, og derfor forsøger han nu at snakke sig til en vægt på omkring 77 kg, lyder fra Mark O. Madsen, der ikke havde problemer med at klare vægtkravet. Fredag eftermiddag ved indvejningen viste vægten 75,3 kilo.

Ifølge BT går Patrick Nielsen glip af 200.000 kroner, hvis han vejer for meget, og ved fredagens indvejning viste vægten 75,9 kilo.

Det er Mark O. Madsens første møde med en regulær bokser, og selvom han har forberedt sig optimalt på Patrick Nielsens stil, så er det ikke boksningen, Madsen skal forsøge at vinde på.

- Det ville være dumt. Patrick slår hårdt, og selvfølgelig skal jeg have ham ned på gulvet så hurtigt som muligt, medgiver Mark O. Madsen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Næsten udsolgt

Han håber at se rigtig mange fra Lolland-Falster i K.B. Hallen i aften.

- Så skal jeg nok sørge for at give dem en kæmpe oplevelse og et fantastisk show, der aldrig er set før i Danmark, forsikrer Mark O. Madsen, der oplyser, at der er tæt på udsolgt, hvilket vil sige små 3.000 tilskuere.

Kampen kan også følges som pay-per-view på Viaplay, og ifølge planen går Mark O. Madsen og Patrick Nielsen ind i buret omkring kl. 23:30.

Klik herunder for at se video fra fredagens indvejning. Videoen er produceret af TV3 Sport.

  • Mark O. Madsen forsøger at løfte sin sparringspartner Joachim Tollefsen ved den åbne træning i tirsdags. Foto: Anthon Unger
Annonce
Sport

Gerts vanvittige projekt: - Jeg var helt ristet og forvirret

Sport

Efter enorm skuffelse: - Det bliver en hård omgang

Annonce
Annonce
Dølle

Drugging-mistanke på Dølle: "Ulykkeligt og utrygt"

Lolland

Klar med gigantisk findeløn: - Una er som et familiemedlem

112

Voldsom brand ved motorvejen: - Han skulle ud i en fart

Udland

Israelsk invasion får USA til at bremse bombeleverance

112

Frækt jakke-tyveri i Nakskov

112

Politiet brugte deres næse: Og så blev tre anholdt

Sport

Gerts vanvittige projekt: - Jeg var helt ristet og forvirret

Leder

Et skoleeksempel på social darwinisme

Erhverv

Hvordan tjekker jeg, om min nye chef er ok?

Indland

Arbejdsuge på fire dage kan presse børnefamiliers hverdage

Sport

Efter enorm skuffelse: - Det bliver en hård omgang

Guldborgsund

Konservative har fundet deres borgmesterkandidat

112

Vold i Nakskov: Blev slået flere gange i ansigtet

Lolland-Falster

Opdaget i supermarkedet: Butikstyv gik ud med mayonnaise under armen

Politik

Regeringen sender kvart milliard til nødhjælp i Ukraine

Annonce
Annonce
Nykøbing

Nedslående besked fra legendarisk værtshus

112

Helikopter måtte redde mand til havs

Lolland

Skolekritik: Der er brug for økonomisk støtte

Guldborgsund

Hhx-elever til gallafest: Se de flotte ankomster

Lolland

Fejrede årsdagen: Men en ville ikke ned at kigge

Skole

Tesfaye: Folkeskoleaftale skal tage hånd om lav bestå-procent

Indland

Statsministeren venter flere russiske hybridangreb