cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen forsøger at løfte sin sparringspartner Joachim Tollefsen ved den åbne træning i tirsdags.
Mark O. Madsen forsøger at løfte sin sparringspartner Joachim Tollefsen ved den åbne træning i tirsdags.
Foto: Anthon Unger

Sport

Mark O. har alt er på spil i aften

VIDEO: Der har været bagt op længe til mødet mellem Mark O. Madsen og Patrick Nielsen.
08. juni 2019 kl. 11:00 Af Thomas Jensen

Annonce

KØBENHAVN, Folketidende Det gælder Mark O. Madsens fremtidige karriere i MMA, når han sent i aften går ind i det ottekantede MMA-bur i K.B. Hallen mod den professionelle bokser Patrick Nielsen.

Et nederlag vil sende falstringen ud på et gevaldigt sidespor, og drømmen om kampe i verdens største MMA-forbund, UFC, vil være lagt i ruiner.

- Alt er på spil i aften. Ikke kun for mig, men for hele min familie, siger Mark O. Madsen og henviser til, at hans hustru, Maria O. Madsen, fungerer som manager og arrangør af det store stævne i K B. Hallen.

Han lægger ikke skjul på, at matchen mod Patrick Nielsen ikke er optimal i forhold til hans sportslige karriere, men økonomien i et rent dansk opgør er så stor, at han ganske enkelt ikke kunne lade den chance gå fra sig.


Store penge

Men nøjagtig hvor mange penge, han og hustruen tjener på opgøret, vil han ikke ud med. Det kommer nemlig fuldstændig an på, hvor længe han er i ringen mod Patrick Nielsen, men kan han afgøre fighten hurtigt, er det klart mest fordelagtigt for den tidligere bryder.

- Efter kampen kan jeg fortælle, hvor meget jeg får ud af det, men jeg kan godt afsløre, at ved en sejr er det et beløb, der kan finansiere min videre karriere i lang tid fremover, siger Mark O. Madsen, der afviser, at beløbet skulle være så voldsomt, at han kunne trække sig tilbage, hvis han ville.

Ved tirsdagens presseseance på Radisson Blu-hotellet på Amager røg de to kombattanter endnu engang i verbal infight, og selvom Mark O. Madsen helst ville være det foruden, så lader han sig rive lidt med, når Patrick Nielsens stikpiller kommer for nær.


Useriøs

- Jeg har mødt puslingebrydere, der er mere dedikerede og seriøse end Patrick Nielsen. Han er løbet fra den ene aftale efter den anden, som var kontraktmæssigt aftalt.

- Ved at sige ja til denne her kamp, har jeg givet ham en unik mulighed, men det virker som om, han er ligeglad med det, lyder det fra Mark O. Madsen, der også røg i clinch med Patrick Nielsen om bokserens vægt, som efter sigende skulle være et stykke fra de 75,5 kg, der er kontraktmæssigt aftalt.

- Patrick taber penge, hvis han vejer for meget, og derfor forsøger han nu at snakke sig til en vægt på omkring 77 kg, lyder fra Mark O. Madsen, der ikke havde problemer med at klare vægtkravet. Fredag eftermiddag ved indvejningen viste vægten 75,3 kilo.

Ifølge BT går Patrick Nielsen glip af 200.000 kroner, hvis han vejer for meget, og ved fredagens indvejning viste vægten 75,9 kilo.

Det er Mark O. Madsens første møde med en regulær bokser, og selvom han har forberedt sig optimalt på Patrick Nielsens stil, så er det ikke boksningen, Madsen skal forsøge at vinde på.

- Det ville være dumt. Patrick slår hårdt, og selvfølgelig skal jeg have ham ned på gulvet så hurtigt som muligt, medgiver Mark O. Madsen


Næsten udsolgt

Han håber at se rigtig mange fra Lolland-Falster i K.B. Hallen i aften.

- Så skal jeg nok sørge for at give dem en kæmpe oplevelse og et fantastisk show, der aldrig er set før i Danmark, forsikrer Mark O. Madsen, der oplyser, at der er tæt på udsolgt, hvilket vil sige små 3.000 tilskuere.

Kampen kan også følges som pay-per-view på Viaplay, og ifølge planen går Mark O. Madsen og Patrick Nielsen ind i buret omkring kl. 23:30.

Klik herunder for at se video fra fredagens indvejning. Videoen er produceret af TV3 Sport.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce