cookie-og-privatlivspolitik
NFH har måtte udvide egenkapitalen for også i fremtiden at have mulighed for at hente profiler som Kristina "Mulle" Kristiansen.
NFH har måtte udvide egenkapitalen for også i fremtiden at have mulighed for at hente profiler som Kristina "Mulle" Kristiansen.
Foto: Jan Knudsen

Sport

NFH sikrer penge på kistebunden

Indskud af ny egenkapital er gået over forventning.
23. november 2019 kl. 11:50 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Skal NFH fortsat spille med i den sjove del af dansk kvindehåndbold, kræver det penge - mange penge endda, og en af forudsætningerne er nu indfriet.

Egenkapitalkravet, der ifølge reglerne udstukket af Dansk Håndbold Forbund kræver, at klubberne kun må skrive kontrakter for lønkroner, der svarer til 2,8 gange egenkapitalen, har været en stopklods for NFH i jagten på nye og attraktive spillere, da man i de seneste sæsoner har haft lønningsudgifter lige på grænsen til at opfylde kravet.

Sagt med andre ord, så har egenkapitalen ikke været stor nok til at udvikle holdet og forretningen yderligere.

Derfor gik klubben ud for små to måneder siden med et tilbud om, at virksomheder og også privatpersoner kunne indskyde kapital mod en ganske lille forrentning på to procent.

Den opfordring har rigtig mange fulgt, og målsætningen om indskud på to millioner kroner er nået og også overskredet.


Positivt overrasket

- Vi er havde en forhåbning om at det ville lykkedes at hente to millioner kroner, men vi er alligevel blevet overrasket over så mange positive tilkendegivelser vi har fået, siger NFH's kommercielle direktør Kristian Jakobsen, der glæder sig over at indskudene ikke er stoppet ved de to millioner, men faktisk har oversteget med et pænt beløb.

- Og vi mangler stadig at lukke de sidste aftaler, understreger den kommercielle direktør, der stadig er meget åben, hvis flere skulle dukke op.

Han har stået for kontakten til potentielle investorer sammen med bestyrelsesmedlem i NFH's professionelle afdeling Guldborgsund Håndbold ApS Kennet Berlin.

Det er ikke kun nogle enkelte, der har rystet op med store beløb.

Mange har også bidraget med 50.000 kroner, og det gør kapitalgrundlaget bredt funderet på mange hænder.

- Det viser at vi har stor opbakning hele vejen rundt i vores netværk, og vi har også set privatpersoner skyde penge i vores projekt, siger Kristian Jakobsen, der især glæder sig over at fanklubben NFH Supporters har skudt penge ind i klubben.

- Det viser bare hvor unik en fanbase vi har. Vi er sindssygt stolte over, at vores fans går med ind i det her, siger Kristian Jakobsen.


Stadig mådehold

De mange penge skal, udover at styrke egenkapitalen, også bruges til at konsolidere forretningen, så man vil ikke se NFH gå ud og powershoppe store profiler til næste års ligatrup.

- Vi kommer ikke til at bruge af egenkapitalen på nye spillere, men det betyder at vi kan hente forstærkninger til truppen, hvis vi vel og mærke kan skaffe sponsorkroner til at betale deres løn, og det er vi heldigvis langt med allerede, siger en tilfreds Kristian Jakobsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce