cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Kurt Bering - Nordjyske

Sport

Nykøbing FC sælger Jakob Bonde

På transfervinduets sidste dag har Nykøbing FC solgt midtbanespilleren Jakob Bonde Jensen.
31. august 2018 kl. 17:03 Af Thomas Jensen

Annonce

Nykøbing FC har på transfervinduets sidste dag fredag solgt midtbanespilleren Jakob Bonde Jensen til 1. divisionskonkurrenterne fra Viborg, erfarer Folketidende.

Jakob Bonde Jensen havde kontraktudløb med Nykøbing FC den 31. december i år, så Viborg må op med pengepungen, for at få Jakob Bonde Jensen til klubben allerede nu.

Hvor meget Viborg har måtte betale for at købe falstringen fri af kontrakten med Nykøbing FC har ikke været muligt at få oplyst.

Med tabet af midtbanestyrmanden kommer Nykøbing FC til at mangle deres topscorer i søndagens kamp mod FC Helsingør, og det er på den korte bane et stort tab for Nykøbing-klubben, da Jakob Bonde Jensen har været et af sit holds absolutte profiler gennem de seneste sæsoner, og en af grundpillerne i klubbens opstigning fra 2. division og til en etableret klub i 1. division.

Nykøbing FC’s formand Tage Nielsen har lovet forstærkninger inden midnat, men i skrivende stund var der ikke nyt fra den front.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

magt fra forsyningen 22. januar 2019 kl. 12.36

AF: JOHN WENNERWALD

Udemokratisk og underfinansieret 20. januar 2019 kl. 19.47

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 20. januar 2019 kl. 13.31

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

Annonce