cookie-og-privatlivspolitik
Farlige Sebastian Koch er tilbage i NFC-truppen til dagens kamp mod AB Tårnby efter overstået karantæne mod FA 2000 i sidste weekend.
Farlige Sebastian Koch er tilbage i NFC-truppen til dagens kamp mod AB Tårnby efter overstået karantæne mod FA 2000 i sidste weekend.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Påtager sig klar favoritværdighed

Nykøbing FC's cheftræner Claus Jensen melder klart ud før mødet med bundhold.
01. maj 2021 kl. 07:00 Af Thomas Jensen

NYKØBING Det er et NFC-mandskab med en klokkeklar favoritværdighed, der i eftermiddag tager imod bundholdet AB Tårnby hjemme i CM Arena.

Alt andet ville da også være en klar underspilning af egne evner, medgiver cheftræner Claus Jensen.

- Selvfølgelig påtager vi os den rolle, siger Claus Jensen, der ikke kan løbe fra, at der er hele 42 point mellem de to mandskaber i tabellen.

Nykøbing FC soler sig på førstepladsen med 49 point, mens oprykkerne fra AB Tårnby kun har skrabet sølle syv point sammen og ligner en sikker nedrykker.

- Men de var meget tæt på at tage point fra HIK, så alt kan ske, påpeger Claus Jensen, der i går kunne se netop HIK trække ind på NFC, da Hellerup-klubben vandt sikkert med 2-0 over Vanløse og mindskede afstanden til tre point.

Annonce

Det er dog ikke den vej træneren kigger.

- Vi skal koncentrere os om os selv, og på hvordan vi får en sejr mod AB Tårnby, siger Claus Jensen, der tror på, at tålmodigt angrebsspil er vejen frem mod en kompakt modstander, der nok ikke kommer til Nykøbing for at underholde.

- Vi vil komme til at have bolden i store dele af kampen, og så er det op til os at skabe de chancer, der skal til, siger træneren.

Senest mod FA 2000, hvor NFC var ude på det yderste af kanten og lige så godt kunne have tabt i stedet for at vinde 3-2 på Nicolai Jessens mål i overtiden, måtte man undvære karantæneramte Sebastian Koch. Han er tilbage igen i eftermiddag, og der er ikke kommet yderligere spillere i skammekrogen.

Forsvarskrumptapperne Andreas Holm og Jakob Egeris er fortsat ude af spillet, men det ser positivt ud for Andreas Holm, der så småt har påbegyndt træningen.

Annonce

Det er første gang i foråret, at NFC spiller for egne fans hjemme i CM Arena, og det fylder, siger Claus Jensen.

- Spillerne glæder sig helt vildt, og det gør vi andre også. Det er blandt andet derfor, man spiller fodbold, og vi har savnet vores trofaste fans, siger Claus Jensen.

Opgøret kan følges kl. 15:00 direkte i Radio SydhavsØerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE