cookie-og-privatlivspolitik
Fabio Grosso scorede i VM-semifinalen i 2006, da Italien slog Tyskland. I finalen mod Frankrig scorede han i straffesparkskonkurrencen.
Fabio Grosso scorede i VM-semifinalen i 2006, da Italien slog Tyskland. I finalen mod Frankrig scorede han i straffesparkskonkurrencen.
Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix

Sport

Serie A-klub fyrer verdensmester efter fire uger

Fabio Grosso er færdig i Brescia, som ansatte ham 5. november. Hans forgænger er genansat som cheftræner.
03. december 2019 kl. 07:21 Af Ritzau

Annonce

Fire uger.

Så lang tid fik den italienske VM-helt fra 2006 Fabio Grosso i jobbet som cheftræner for Serie A-klubben Brescia, før han mandag aften blev kylet ud af klubben igen.

Siden han blev ansat 5. november, har Brescia tabt tre ud af tre kampe i Serie A med en kedelig målscore på 0-10, og det var grelt nok til at koste en fyreseddel.

I stedet har klubben genindsat Eugenio Corini i cheftrænersædet. Da Corini blev fyret i starten af november, lå Brescia næstsidst i Serie A, men siden er holdet dumpet ned på sidstepladsen og har fem point op til redning efter 14 ud af 38 spillerunder.

I sin korte tid som Brescia-træner nåede Fabio Grosso at gøre sig bemærket, da han til udekamp mod AS Roma udelod problembarnet Mario Balotelli i truppen, fordi angriberen havde været for doven til træning.

I sommeren 2006 blev Fabio Grosso helt i Italien, da han spillede en nøglerolle i landets VM-guld.

Venstrebacken scorede i den forlængede spilletid i semifinalen mod Tyskland, og i VM-finalen scorede han på det afgørende straffespark i straffesparkskonkurrencen mod Frankrig.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce