cookie-og-privatlivspolitik
Ikke mindre end 1.400.000.000 kg roer har været forbi på den store roeplads på sukkerfabrikken, når kampagnen slutter i uge 6.

4

Billeder

Ikke mindre end 1.400.000.000 kg roer har været forbi på den store roeplads på sukkerfabrikken, når kampagnen slutter i uge 6.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

1,4 millioner tons roer!

Med 140 dage bliver det den længste kampagne i Nykøbing nogensinde.
12. januar 2021 kl. 06:02 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING De fleste steder i Nykøbing er der stille - meget stille.

Det gælder dog bestemt ikke for hele det gigantiske område ved Prinsholmen, hvor Nykøbing Sukkerfabrik har til huse.

Her kører kampagnen på højtryk og utallige lastbiler sørger dagligt for, at roerne vælter ind på den store plads - klar til at blive forarbejdet.

- Kampagnen varer i år frem til engang i uge 6. Det bliver 140 dage og er dermed den længste kampagne i Nykøbing Sukkerfabriks historie, fortæller fabriksdirektør Jesper Jeppesen. Den hidtidige rekord for en kampagne var 135 dage.

- Når vi er ved vejs ende med kampagnen er der blevet forarbejdet mere end 1,4 millioner tons roer her på fabrikken, fortæller han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce