cookie-og-privatlivspolitik
Nykøbing Falster Revyen 2022
Nykøbing Falster Revyen 2022
Foto: Nykøbing Falster Revyen

Ugeavisen Guldborgsund

2022 med nye navne

- til Nykøbing Falster Revyen's 110. års jubilæumssæson 2022.
06. september 2021 kl. 11:09 Af Manfred Sørensen

NYKØBING I sidste uge blev spændingen udløst - revydirektør Mickey Pless kunne afsløre navnene på holdet til Nykøbing Falster Revyen's 110. års jubilæumssæson 2022.

Og det bliver med et velkommen til et par nye navne. Det ene er Bente Eskesen, der er en erfaren rotte. Hun mestrer og favner hele revypaletten og har igennem sine mange år beskæftiget sig med alt indenfor skuespillerfaget. Lige fra revy til det kongelige teater og igennem 15 år har hun drevet sin egen revy, Dragsholm Revyen, som har vundet flere anerkendende priser igennem årene.

Debutant i Nykøbing er også Kristine Yde. Hun har medvirket i filmene Klassefesten og Hvidstensgruppen samt tv-serien Forbrydelsen III. Kristine har lavet et hav af musicalopsætning rundt omkring i hele Danmark og altid med stor succes. Hun har spillet farcer og komik, bl.a. i "De 39 trin", sammen med Niels Olsen & Thomas Mørk, hvor hun konstant skiftede roller og figurer, præcis som i revy.

Tilbage i revyen er Troels Malling, der medvirkede i 2019. Mange vil huske Troels fra successerien på DR2, "Krysters Kartel" og i tilbage i revyen i 2019 væltede han huset da han kom på scenen som den skandaleramte Britta Nielsen.

Et gensyn bliver det også med Gordon Kennedy. Han medvirket i et utal af revyer såsom, Cirkusrevyen, Pejseshow, Esbjerg Revyen, Græsted Revyen, Kerteminderevyen og i 2018 var han på scenen i Nykøbing Falster Revyen.

Annonce

Sidste skud på stammen er Rasmus Krogsgaard, der igen er klar til en tørn i Nykøbing Falster Revyen. Mærmere præsentation er vel nærmest overflødig. Men, Rasmus har igennem årene sat sit enorme aftryk på den danske revygenre, og især i Nykøbing har han stået for de mest satiriske og skarpe numre igennem årene. .

Der er premiere 9. juni og forsalget skydes i gang den 10. september på www.nyk-revy.dk eller på tlf. 5473 1818.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE