cookie-og-privatlivspolitik
Morten Grangaard (tv) går sammen med Lars Pedersen og bliver medejer af Marielyst EL.
Morten Grangaard (tv) går sammen med Lars Pedersen og bliver medejer af Marielyst EL.
Foto: Patrick Kirkby

Ugeavisen Guldborgsund

Bliver del af Marielyst EL

facilate ApS er overdraget til Marielyst EL.
13. februar 2020 kl. 06:40 Af Manfred Sørensen

Annonce

Morten Grangaard har med virkning fra 1. januar overdraget sine aktiviteter i facilitate ApS til autoriseret el-installatør Lars Pedersen og Marielyst EL, hvor han så samtidig bliver medejer.

- Jeg forventer mig meget af denne "sammenlægning", hvor vi, med de kompetencer og kundeforhold jeg har oparbejdet, kan tilføre ny værdi til Marielyst EL både i relation til Marielyst EL's eksisterende kunderforhold såvel som nye, lyder det fra Morten Grangaard.

- Omvendt kan vi i Marielyst EL også skabe ny værdi for kundeforhold oparbejdet hos facilitate ApS med de nye og ekstra kompetencer, som tilføres fra Marielyst EL, understreger Lars Pedersen, der forventer at den nye konstellation vil kunne bidrage til en fortsat udvikling af eksisterende kundeforhold med øget værdi for begge parter.

Morten Grangaard takker nuværende samarbejdsrelationer og håber på et gensyn under Marielyst EL, hvor han også ser frem til at møde nye kunder.

Kompetencerne i Marielyst El, der har domicil på Stovby Ringvej 3B, er elinstallationer - service, elinstallationer - byggeggeri/entreprise, elinstallationer - projektering, netværksinstallationer, tavleanlæg, brandalarmeringsanlæg (fra ultimo april 2020), varmepumper,, konsulentarbejde - bygge- og fagledelse og tilsynsførelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce