cookie-og-privatlivspolitik
Projekt 14 handler aktivitetsmuligheder i Horreby.
Projekt 14 handler aktivitetsmuligheder i Horreby.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Der arbejdes i Horreby

"Et godt liv i Falsters Hjerte" skal styrke fællesskabet og sikre levedygtigt lokalsamfund.
18. februar 2021 kl. 07:55 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

FALSTER Projektet "et godt liv i Falsters Hjerte" startede i efteråret 2018 med et kick-off møde, hvor det blev drøftet, hvordan man sammen kan styrke fællesskabet og sikre levedygtige lokalsamfund. Herefter blev der holdt landsby-workshops i fem forskellige landsbyer.

Ud af disse workshops udsprang i alt 26 projekter.

- Vi er en gruppe på seks borgere, som deltog i landsby-workshoppen i Horreby og arbejder med projekt nummer 14. Projekt 14 handler om etablering af udendørs, centralt placeret fællesområde med aktivitetsmuligheder som for eksempel bålhytte, shelter, borde og stole. Vi vil gerne tiltrække unge familier som tilflyttere, da vi har en god skole og børnehave, forklarer gruppen bag projekt nummer 14.

Og det tilføjes:

- Til etablering af dette fællesområde har vi fået råderet over "Smedegrunden", som nu er sået til med græs, som bliver passet indtil byggeriet kan starte. Når vi har svar på ansøgninger om midler, som søges via Falsters Hjerte er næste skridt træ til bygning af bålhytten, som skal hentes ud af Systofteskoven. Ved hjælp af en skovvogn skal træet køres ud af skoven og til savværket. Til dette arbejde får vi brug for 4-5 frivillige i marts måned. Hvis man har spørgsmål til projekt 14, er man velkommen til at kontakte tovholder Poul Andersen på tlf. 23 93 14 48.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE