cookie-og-privatlivspolitik
De Skøre Strømere rykker ud på patrulje på fredag.
Foto: Skøre Strømere

Ugeavisen Guldborgsund

Der serveres tre gange knippelsuppe i gågaden

Glæd dig til "udrykningsteater" på fredag, når der er late night i Nykøbing.
03. august 2020 kl. 08:29 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING På fredag er der late night i Nykøbing, og her er der rig mulighed for at brænde de sidste sommerferiekroner af på gode tilbud.

Og når du nu går op og ned af gågaden, så hold øje med de Skøre Strømere. Guldborgsund Kommune, Vores Nykøbing og Teatret Masken har inviteret et herligt gadeteater for hele familien, og de patruljerer på fredag klokken 19, 20 og 21. Skøre Strømere er et skrupskørt hårdtslående politikorps, der sætter ind overalt, hvor der skal strammes op på lov og orden.

Siden 2004 har Skøre Strømere patruljeret på kulturnætter, gågader, festivaler, kræmmermarkeder og dyrskuer i det ganske land samt ved diverse konferencer, indvielser, receptioner og events. Derudover har korpset ved flere lejligheder og med stor succes optrådt på udenlandske teaterfestivaler.

Skøre Strømere er ikke en teaterforestilling i traditionel forstand, men "udrykningsteater", der består af en række enkeltstående optrin, der danner rammen omkring skuespillernes improvisationer.

Skøre Strømere skyer ingen midler, når det gælder landets sikkerhed og forkælede børn, utilstrækkelige voksne og andre kriminelle kan bare vente sig...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce