cookie-og-privatlivspolitik
På søndag samler Børns Vilkår ind i hele landet. Der er blandt andet hårdt brug for flere midler til at drive BørneTelefonen.
På søndag samler Børns Vilkår ind i hele landet. Der er blandt andet hårdt brug for flere midler til at drive BørneTelefonen.
Foto: Børns Vilkår

Ugeavisen Guldborgsund

Derfor ringer det på...

Børns Vilkår afholder landsindsamling på søndag 21. marts.
20. marts 2021 kl. 16:58 Af Katrine Sabroe Christensen

HELE LANDET Hver dag er der børn i Danmark, der har ondt i hjertet, fordi de bliver svigtet, slået eller misbrugt af de mennesker, som de elsker mest.

De gange, samfundet har været lukket ned på grund af coronakrisen, har børn levet isoleret med familien derhjemme - og for nogle børn har det været i hjem med vold og misbrug.

Vi ved fra BørneTelefonen, at mange børn har oplevet svær ensomhed, og at udfordringer med angst og selvskade er blusset op igen eller er blevet forværret. Coronakrisen har kun gjort det endnu tydeligere, hvor vigtigt det er, at børn har et sted at række ud og få hjælp!

Børns Vilkår samler ind til arbejdet for udsatte børn i Danmark med blandt andet BørneTelefonen, som har eksisteret siden 1987, og som tusindvis af børn og unge ringer til for at få hjælp af en frivillig rådgiver.

Sidste år havde BørneTelefonen 52.700 samtaler med børn og unge. Desværre henvender mange børn sig forgæves, fordi der er kø på linjen. Over halvdelen af de henvendelser, BørneTelefonen fik i 2020, blev ikke besvaret.

Annonce

Da samfundet lukkede ned under corona, kom mange børn og unge i klemme. Mange blev isoleret i hjem med vold og misbrug. Vi så, at BørneTelefonen blev en livline for rigtig mange børn og unge.

Børns Vilkår oplever heldigvis, at rigtig mange danskere ønsker at støtte og gå på gaden til årets indsamling.

Som noget nyt tager Bog & Idé (også i Nykøbing) imod de fyldte indsamlingsbøtter på dagen.)

Det er også muligt at donere et beløb via MobilePay på 12316.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE