cookie-og-privatlivspolitik
NFC-angriber på vej ud over stepperne i det første opgør mod Skovshoved 29. august 2020. Koch sørgede for scoringen til slutresultatet 3-0. De øvrige NFC-træffere leverede Mathias Kristensen.

2

Billeder

NFC-angriber på vej ud over stepperne i det første opgør mod Skovshoved 29. august 2020. Koch sørgede for scoringen til slutresultatet 3-0. De øvrige NFC-træffere leverede Mathias Kristensen.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Et nyt skridt skal tages i eftermiddag

NFC må ikke lade noget brænde på mod Skovshoved, der indtager nætssidstepladsen i rækken.
08. maj 2021 kl. 06:24 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Der resterer nu fem runder i 2. division pulje 2. Med andre ord er der stadigvæk hele 15 point på højkant, så det kan selvfølgelig stadigvæk lykkes for HIK at indhente rækkens duks fra NFC, der pt. har et forspring på seks point.

Med til historien hører nemlig, at NFC og HIK skal mødes i sidste spillerunde, hvor Hellerup-klubben jo kan indhente de tre point....

Men lad os nu se om ikke cheftræner Claus Jensen og spillerne kan sikre sig oprykning til 1. division inden dette opgør, der spilles grundlovsdag lørdag 5. juni.

Et nyt skridt på vejen kan tages på lørdag klokken 15 i udekampen mod Skovshoved, Forstadsklubben, der populært kaldes "Skovserne" har bestemt ikke gjort meget væsen af sig i indeværende sæson.

Det er blot blevet til tre sejre i 21 kampe, hvilket da heller ikke rækker til mere end en næstsidsteplads - kun "overgået" af agterlanternen AB Tårnby.

Annonce

Med til historien høre dog, at Skovshoved i den forgangne weekend besejrede Næstved på udebane. Så det gælder naturligvis om IKKE at undervurdere hjemmeholdet.

NFC stiller altså op som helt klar favorit i opgøret i Skovhshoved Idrætspark, hvor hjemmeholdet senest tabte med 1-4 til AB.


Tre NFC-scoringeri anden halvleg

Det er efterhånden ved at være længe siden NFC og Skovshoved spillede det første indbyrdes opgør. Det var nemlig i sæsonpremieren i august i fjor, hvor det blev til en 3-0-sejr til NFC.

Denne kom dog "først" i hus i anden halvleg, hvor det lykkedes Mathias Kristensen med to scoringer og Sebastian Koch at sikre sæsonens første tre point. Sidenhen er det som bekendt blevet til mange flere til "Bjørnebanden".

Udover Skovshoved mangler NFC at møde AB hjemme, Næstved ude, Brønshøj ude og - som nævnt - sæsonfinalen hjemme mod HIK.

Annonce

HIK's restprogram: FA 2000 ude, Næstved hjemme, Hillerød ude, AB hjemme og NFC ude.

Skovshoved-kampen kan følges i Radio Sydhavsøerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE