cookie-og-privatlivspolitik
Kristina "Mulle" Kristiansen og holdkammeraterne får så rigelig at se til onsdag aften i Lånlet Arena, hvor mestrene fra Odense Håndbold er modstanderen.
Kristina "Mulle" Kristiansen og holdkammeraterne får så rigelig at se til onsdag aften i Lånlet Arena, hvor mestrene fra Odense Håndbold er modstanderen.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Får brug for opbakning

- når mestrene fra Odense onsdag gæster NFH i Lånlet Arena.
26. oktober 2021 kl. 07:17 Af Manfred Sørensen

NYKØBING NFH's ligakvinder har lige overstået en hård nyser, nemlig udekampen mod Viborg, hvor det blev til et ikke helt uventet nederlag på 33-28 efter 19-11 til jyderne ved pausen.

I morgen venter så en vel nok endnu hårde nød på trænerduoen Jakob Larsen/Kenneth "Salle" Sahlholdt og pigerne.

Det drejer sig om det stjernespækkede hold fra Odense Håndbold, regerende danske mestre og pokalmestre samt Champions League-deltagere.

Fynboerne gæster Lånlet Arena, hvor holdet ofte har haft det svært mod netop NFH. Men med til historien hører også, at Odense sjældent har været så STOR favorit som dennegang.Holdet har indtil videre, ihvertfald i skrivende stund, gjort rent bord i Bambusa Kvindeligaen og blandt andet vundet solide sejre over så stærke hold som Team Esbjerg og Herning-Ikast på henholdsvis 33-25 og 30-24. I sine rækker har Odense rækkens topscorer Mia Rej Bidstrup og flere tidligere NFH'ere som hollandske Dione Housheer, Rikke Iversen, japanske Ayaka Ikehara og Althea Rebecca Reinhardt. Og så er der jo også andre landsholdsspillere som Mie Højlund, hollandske Kelly Vollebregt og norske Nyland Aardahl.

Der venter altså noget af en opgave for de gule, der i den grad har brug for opbakning, når det går løs i morgen klokken 20.30!

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE