cookie-og-privatlivspolitik
Erling Nielsen og Finn Arnesen giver til ære for fotografen håndtryk på overtagelsen.
Erling Nielsen og Finn Arnesen giver til ære for fotografen håndtryk på overtagelsen.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Galleriejer får flere ben at gå på

Finn Arnesen har købt Vintjenesten. Han kører foreløbigt firmaet videre i Kongensgade, men på sigt skal det rykkes til hans galleri.
24. august 2021 kl. 06:00 Af Susanne Lose

NYKØBING For en måneds tid siden kunne Erling Nielsen fortælle, at han havde solgt sin forretning, Vintjenesten, men dengang ville han ikke ud med sproget om hvem, der var køberen.

Det er nu ikke længere en hemmelighed, at det er Finn Arnesen, der har købt Vintjenesten.

Finn Arnesen er i den brede befolkning kendt som indehaver af Galleri Finnermann, og som den person, der har forvandlet hjørnet af Slotsgade og Rosenvænget til en smuk oase med galleri og en gårdhave, der efterhånden har dannet rammen om flere musikalske arrangementer.


Nærmest impulsivt

At Finn Arnesen skulle være vinhandler, lå ikke lige og lurede i græsset.

- Det var nærmest lidt impulsivt, fortæller Finn Arnesen om forløbet.

Annonce

- Erling skrev til sine kunder, at han havde planer om at stoppe, og det fik mig til at tænke på, om det var noget for mig. Jeg synes faktisk, at det passer godt ind i helheden i det, jeg laver nu, siger Finn Andersen.

- Mennesker har behov for både kultur og hygge, og det kan jeg tilbyde med galleriet, med de musikalske arrangementer og nu også med vin.

I første omgang forbliver Vintjenesten i Kongensgade, men det er planen, at forretningen skal flytte til galleriet.


Hestestaldenskal være lagerrum

Den gamle hestestald skal være lagerrum, men det kan først lade sig gøre, når den er sat i stand.

- Der er for fugtigt lige nu, og der skal også være den korrekte temperatur, inden jeg kan flytte det hele hertil, forklarer Finn Arnesen.

Annonce

Han råder også over et mindre hus, Cobrahuset, og det skal være et smagested.

En meget stor del af Vintjenestens omsætning kommer fra webshoppen, og Finn Arnesen ser for så vidt hele Danmark som sit kommende kundeområde.

- Erling har været rigtig god til nethandlen, og været tidligt ude på det område og har godt fat i det. Jeg synes selv, at jeg er god på de sociale medier, så det er også her dem, der følger mig vil få de gode tilbud. Det er en god kombination, mener Finn Arnesen.


Kurt skal ståfor den daglige drift

Han skal ikke selv stå for den daglige drift.

Det vil være Kurt Munk Rasmussen, der har kontakten til kunderne. Han har arbejdet i vinbranchen i mange år og var senest nogle år i Bordershoppen.

Annonce

- Kurt har en kæmpe viden om vin, så fremover vil det være os to, som køber ind i fællesskab, siger Finn Arnesen, der ikke har anden erfaring med vin end den, han har opnået ved at nyde et godt glas vin, rom eller whisky.

- Og når jeg er ude at rejse, besøger jeg gerne de små vingårde. Det er dem, jeg synes, er spændende, og det er også dem, det vil være spændende at købe vin hos, synes Finn Arnesen.

Når han kigger ud i fremtiden, ser han også vinsmagninger måske kombineret med tapas efter samme præmis, som flere vil kende fra hans musikalske tilbud.

Et pop-op-arrangement, hvor man skal tilmelde sig og betale på forhånd.

- Så undgår vi madspild, og jeg fornemmer, det er en måde, som folk kan lide.

Annonce

Fremtiden kunne også byde på hvidvin fra Østrig, rom, whisky og ginklubber, en Guldborgsundgin, julegaver med en kombination af vin og kunst.

- Det bliver spændende, og jeg trives og kan godt lide nye udfordringer, siger den 59-årige nyslåede vinforhandler.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE