Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

IDEBYG vinder Gazelle-pris

Jørgen Kjemp fra AUBO (yderst til venstre ) kunne forleden overrække Gazelle-prisen til Søren Stolz, Dorte Rasmussen og Johnny Hansen fra IDEBYG. Foto: Søren Knudsen

Firmaet er blevet kåret som Årets Gazelle i AUBO Køkken & Bad som den AUBO køkkenforhandler i Danmark, der har haft den største vækst i 2019.

NYKØBING Det går godt på Lolland-Falster. Der er gang i økonomien, og boligejerne har igen overskud til at forbedre deres boliger med nye køkkener og badeværelser. Det mærker IDEBYG i Nykøbing der er forhandler af køkkener og bad fra AUBO.

Det er gået så godt med at sælge køkkener i 2019, at IDEBYG er blevet kåret som Årets Gazelle i AUBO Køkken & Bad som den AUBO køkkenforhandler i Danmark, der har haft den største vækst i 2019.

- Vi er superglade og stolte over at få den anerkendelse. Det betyder meget for os at der bliver lagt mærke til vores indsats, siger Johnny Hansen, indehaver af IDEBYG og AUBO køkkenbutikken i Nykøbing i en pressemeddelelse.

Det er køkkenkonsulenterne Søren Stoltz og Dorte Rasmussen, som kunderne møder i butikken, og Johnny Hansen er ikke i tvivl om at det i særlig grad er deres indsats og høje kundeservice, der ligger bag den stejle vækst i salget.

- Det er en pris som denne, der gør mig stolt. Det er en super indsats af Dorte og Søren, og de fortjener prisen, siger Johnny Hansen

På AUBOs hovedkontor i Aulum ved Herning har salgschef hos AUBO, Jørgen Kjemp Jensen, kun rosende rosende ord til overs for resultaterne i Nykøbing.

- AUBO i Nykøbing Falster har længe kandideret til at modtage prisen som Årets Gazelle, men de har faktisk også ligget i top 3 ved de andre priser. Det beviser bare, at de både har sans for økonomien og samtidig holder fast i AUBOs hovedværdi; at det er de tilfredse kunder, vi lever af. Når kunderne er så tilfredse, som de er hos AUBO i Nykøbing Falster, så fortæller de det videre til deres venner og familie, og det er nu engang den bedste måde at drive vækst på, siger Jørgen Kjemp Jensen.

Jyske værdiertrives på Falster

Trods afstanden til hovedkontoret i det vestjyske lever de jyske værdier i bedste velgående i den 3 år gamle butik på Falster. Ærligheden, troværdigheden og den kompromisløse kundeservice er nogle af de byggesten, som AUBO står på, og denne tilgang har da også vist sig at fænge an hos kunderne på Lolland-Falster.

  • Jørgen Kjemp fra AUBO (yderst til venstre ) kunne forleden overrække Gazelle-prisen til Søren Stolz, Dorte Rasmussen og Johnny Hansen fra IDEBYG. Foto: Søren Knudsen
Annonce
Annonce
Annonce
Lolland

Klar med gigantisk findeløn: - Una er som et familiemedlem

112

Frækt jakke-tyveri i Nakskov

112

Voldsom brand ved motorvejen: - Han skulle ud i en fart

Leder

Et skoleeksempel på social darwinisme

Sport

Gerts vanvittige projekt: - Jeg var helt ristet og forvirret

112

Politiet brugte deres næse: Og så blev tre anholdt

112

Vold i Nakskov: Blev slået flere gange i ansigtet

Guldborgsund

Konservative har fundet deres borgmesterkandidat

Erhverv

Hvordan tjekker jeg, om min nye chef er ok?

Indland

Arbejdsuge på fire dage kan presse børnefamiliers hverdage

Politik

Regeringen sender kvart milliard til nødhjælp i Ukraine

Lolland-Falster

Opdaget i supermarkedet: Butikstyv gik ud med mayonnaise under armen

Nykøbing

Nedslående besked fra legendarisk værtshus

112

Helikopter måtte redde mand til havs

Sport

Efter enorm skuffelse: - Det bliver en hård omgang

Annonce
Annonce
Lolland

Fejrede årsdagen: Men en ville ikke ned at kigge

Guldborgsund

Hhx-elever til gallafest: Se de flotte ankomster

Lolland

Skolekritik: Der er brug for økonomisk støtte

Skole

Tesfaye: Folkeskoleaftale skal tage hånd om lav bestå-procent

Lolland

Vil af med sine apoteker: - Vi har ikke holdt ferie i 10 år

Indland

Statsministeren venter flere russiske hybridangreb

Lolland

Flest i landet: Så mange dumper dansk og matematik på Lolland