cookie-og-privatlivspolitik
Jørgen Kjemp fra AUBO (yderst til venstre ) kunne forleden overrække Gazelle-prisen til Søren Stolz, Dorte Rasmussen og Johnny Hansen fra IDEBYG.
Jørgen Kjemp fra AUBO (yderst til venstre ) kunne forleden overrække Gazelle-prisen til Søren Stolz, Dorte Rasmussen og Johnny Hansen fra IDEBYG.
Foto: Søren Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

IDEBYG vinder Gazelle-pris

Firmaet er blevet kåret som Årets Gazelle i AUBO Køkken & Bad som den AUBO køkkenforhandler i Danmark, der har haft den største vækst i 2019.
10. marts 2020 kl. 06:39 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Det går godt på Lolland-Falster. Der er gang i økonomien, og boligejerne har igen overskud til at forbedre deres boliger med nye køkkener og badeværelser. Det mærker IDEBYG i Nykøbing der er forhandler af køkkener og bad fra AUBO.

Det er gået så godt med at sælge køkkener i 2019, at IDEBYG er blevet kåret som Årets Gazelle i AUBO Køkken & Bad som den AUBO køkkenforhandler i Danmark, der har haft den største vækst i 2019.

- Vi er superglade og stolte over at få den anerkendelse. Det betyder meget for os at der bliver lagt mærke til vores indsats, siger Johnny Hansen, indehaver af IDEBYG og AUBO køkkenbutikken i Nykøbing i en pressemeddelelse.

Det er køkkenkonsulenterne Søren Stoltz og Dorte Rasmussen, som kunderne møder i butikken, og Johnny Hansen er ikke i tvivl om at det i særlig grad er deres indsats og høje kundeservice, der ligger bag den stejle vækst i salget.

- Det er en pris som denne, der gør mig stolt. Det er en super indsats af Dorte og Søren, og de fortjener prisen, siger Johnny Hansen

På AUBOs hovedkontor i Aulum ved Herning har salgschef hos AUBO, Jørgen Kjemp Jensen, kun rosende rosende ord til overs for resultaterne i Nykøbing.

- AUBO i Nykøbing Falster har længe kandideret til at modtage prisen som Årets Gazelle, men de har faktisk også ligget i top 3 ved de andre priser. Det beviser bare, at de både har sans for økonomien og samtidig holder fast i AUBOs hovedværdi; at det er de tilfredse kunder, vi lever af. Når kunderne er så tilfredse, som de er hos AUBO i Nykøbing Falster, så fortæller de det videre til deres venner og familie, og det er nu engang den bedste måde at drive vækst på, siger Jørgen Kjemp Jensen.


Jyske værdiertrives på Falster

Trods afstanden til hovedkontoret i det vestjyske lever de jyske værdier i bedste velgående i den 3 år gamle butik på Falster. Ærligheden, troværdigheden og den kompromisløse kundeservice er nogle af de byggesten, som AUBO står på, og denne tilgang har da også vist sig at fænge an hos kunderne på Lolland-Falster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce