cookie-og-privatlivspolitik
I filmen møder publikum de fire unge mutanter, der lige har opdaget deres evner.
I filmen møder publikum de fire unge mutanter, der lige har opdaget deres evner.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Lækkerier til Marvel-fans

To nye film på plakaten og tøse-torsdag i biografen.
02. september 2020 kl. 15:44 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Torsdag 3. september har biografen på Slotsbryggen premiere på The New Mutants - men allerede onsdag 2. september klokken 20.30 kan alle Marvel-fans godt glæde sig her er der nemlig snigpremiere på filmen.

I filmen møder publikum de fire unge mutanter, der lige har opdaget deres evner og som holdes tilbage på en lukket anstalt mod deres vilje.

Og så vender den elskede colliehund Lassie tilbage til det store lærred i filmen Lassie vender Hjem. Filmen vises med dansk tale.

Torsdag er det også Tøse-torsdag, hvor biografen er klar med en forpremiere klokken 19 på filmen After We Collided (After 2).

Det er fortsættelsen af fanfiction-filmatiseringen After og handler om komplicerede følelser, tillid og tiltrækning mellem to mennesker.

Filmen får Danmarkspremiere 10. september.

- Desværre er vi nødt til at nedskalere dette event, så der bliver ingen forplejning og lignende. Vi er jo underlagt reglerne om afstand og m2 pr. person - derfor må der også højst befinde sig 20 gæster i vores foyer ad gangen. Heldigvis er det hidtil foregået i "god ro og orden", lyder det fra Bente Nielsen, biografchef.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce