cookie-og-privatlivspolitik
Der er dømt indkøbshygge og kulturoplevelser på fredag i Nykøbing med late night og kulturnat.
Der er dømt indkøbshygge og kulturoplevelser på fredag i Nykøbing med late night og kulturnat.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Late night og kulturnat

- på fredag - helt uden corona-restriktioner.
27. september 2021 kl. 08:46 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Vi nærmer os oktober og traditionen tro er den første fredag i netop oktober "afsat og reserveret" til late night og kulturnat i Nykøbing.

I år er det altså på fredag, der også er 1. oktober, og med Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune i spidsen lægger byens forretninger og hele egnens kulturliv sig i selen, så de mange mennesker der det meste af dagen forventes at indtage den indre by igen kan få en på opleveren.

Det hele vel at mærke uden corona-restriktioner!

Vores Nykøbings medlemsbutikker vil som altid late night, hvor der er åbent til klokken 21, være fyldt med masser af varer til helt specielle late night-priser - altså med store rabatter.

Det hele krydres så af en dag og aften fyldt med en bred vifte af aktiviteter skabt af kommunens kulturaktører, der indtager byen med arrangementer og events i byrummet og på udvalgte kulturinstitutioner.

Annonce

Med Kulturnatten sætter vi fokus på alle de gode oplevelser og kulturelle attraktioner og værdier Guldborgsund Kommune har at byde på.

Her i Ugeavisen kan du så i annoncer, tekst og billeder få en forsmag på, hvad der venter dig/jer på fredag.

God fornøjelse med læsningen og vel mødt til Nykøbing på fredag!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE