cookie-og-privatlivspolitik
Glæd dig til 28. juli, hvor Mads Langer igen besøger vores landsdel.
Glæd dig til 28. juli, hvor Mads Langer igen besøger vores landsdel.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Mads Langer med ombord

Kan du lide Mads Langers musik?- så sæt kryds i kalenderen - for han giver koncert i Nykøbing 28. juli.
03. april 2021 kl. 09:01 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Sidste mandag blev det blev det afsløret, at Mads Langer joiner rækken af koncerter fra "Fru P's Musikverdens Musik under åben himmel" på Kvicklys grønne parkeringsplads i Nykøbing til sommer.

Datoen er sat til onsdag 28. juli, og koncerten starter klokken 20.

Så ud over blandt andet Magtens Korridorer, Alberte Winding, Annika Aakjær, Thomas Buttenschøn og mange flere, kan du altså også opleve den prisvindende musiker, der har skabt hit efter hit, mange har sunget med på.


Plads til 470

Der vil være plads til at lukke 470 tilhørere ind på pladsen til koncerterne, hvor man sidder ned.

- Der vil blive salg af Krenkerup øl, vin og vand, og så har vi lavet en aftale med Kvickly om, at man kan bestille en sandwich derovre og tage med. Vi overholder selvfølgelig alle restriktioner, og opfordrer til, at der kun er en der går op og køber drikkevarer, hvis man er en gruppe afsted sammen, lyder det fra Jane Pedersen fra Fru P's Musikverden.

Annonce

Blandt andre Guldborgsund Kommune, Vores Nykøbing med flere bakker op om koncertrækken. Du kan købe billet til koncerterne på hjemmesiden billetsalg.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE