cookie-og-privatlivspolitik
En af de sjældne gange, hvor det lykkedes Horsens pigerne at stoppe NFH'erne. Her er det Amalie Wulff, der er kommet i klemme.
En af de sjældne gange, hvor det lykkedes Horsens pigerne at stoppe NFH'erne. Her er det Amalie Wulff, der er kommet i klemme.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

NFH-pigerne godt på vej til slutspillet

Har nu et forspring på fem point med fire kampe tilbage. Til Skanderborg i aften.
24. februar 2021 kl. 06:50 Af Manfred Sørensen

NYKØBING NFH's ambition i hele sæsonen har været at sikre sig en placering i top 8 i Bambusa Kvindeligaen og dermed få adgang til det attraktive DM-slutspil.

Denne målsætning er nu meget tæt på at blive indfriet efter det onsdag i sidste uge hjemme i Lånlet Arena lykkedes at besejre Horsens med 30-23 efter en pauseføring på 16-10.

En relativ sikker sejr, der blev grundlagt i de første 30 minutter, hvor gæsterne fra det østjyske kun formåede at følge med til 7-6. NFH'erne, ført an af en velspillende keeper Louise Egestorp og en veloplagt Kristina "Mulle Kristiansen, spillede koncentreret og spænding blev der aldrig tale om. Ej heller, da Horsens-mandskabet gjorde tilnærmelser ved 21-17 og igen ved 25-21. Gæsterne blev hurtigt afvist og hjemmesejren sikkert kørt i havn.

Topscorer for NFH, der stadig var uden Dione Housheer, blev Johanna Westberg og Kristina "Mulle" Kristiansen med henholdsvis syv og seks scoringer.

De to point betyder, at NFH nu har 24 af slagsen på 6. pladsen. Samme aften tabte de to nærmeste forfølgere på 7. og 8. pladsen, Silkeborg/Voel og Aarhus United, mens også Holstebro, der indtager 9. pladsen, led et nederlag dagen efter. Der resterer nu fire runder i grundspillet og NFH har et forspring på hele fem point ned til 9. pladsen. Det sætter de gule ikke over styr.

Annonce

Men vigtigt er det også i de sidste kampe som minimum at bibeholde 6. pladsen. Forspringet til både Silkeborg/Voel og Aarhus United er på fire point. Det bliver nok vanskeligt at indhente København, der på 5. pladsen har 28 point.

Næste modstander for NFH er Skanderborg på udebane i aften. Jyderne ligger næstsidst med blot seks point. Her må NFH under ingen omstændigheder dumme sig.

Efter Skanderborg-kampen gælder det Herning-Ikast hjemme 1. marts, Silkeborg/Voel ude 4. marts og Aarhus United hjemme 10. marts.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE