cookie-og-privatlivspolitik
Blandt nyhederne er vores redesignede forside.
Blandt nyhederne er vores redesignede forside.
Foto: Ugeavisen

Ugeavisen Guldborgsund

Nye tider på Ugeavisen

Udover at lave lokale historier har vi også brugt de seneste måneder på layoutmæssigt at friske vores avis op.
15. juni 2020 kl. 09:49 Af Manfred Sørensen

Annonce

GULDBORGSUND Ugeavisen Guldborgsund er vores landsdels største distriktsblad. Vi udkommer gratis hver uge i et trykoplag af 32.489 i hele Guldborgsund Kommune - flere uger om året i et endnu større oplag på hele Lolland-Falster og Sydsjælland.

Det har vi også gjort i hele forløbet under corona-krisen. Det har vi kunnet takket være en fantastisk opbakning fra mange sider - ikke mindst fra vore trofaste læsere og annoncører.

Stor TAK for det!

Udover at lave lokale historier har vi også brugt de seneste måneder på layoutmæssigt at friske vores avis op, ligesom Nordfalsters Avis er blevet en del af Ugeavisen Guldborgsund.

Vi har fået splinternyt logo og i samme ombæring redesignet vores forside, der efterhånden havde mange år på bagen.

Der er nye tider på vej på flere fronter, også for os på Ugeavisen Guldborgsund. Dem er vi klar til at møde og udfordre, hvilket blandt andet sker med endnu flere gode, lokale historier fra hele Guldborgund, masser af annoncer indeholdende oplysninger og attraktive tilbud og - som nævnt - det nye layout. Og det er vi faktisk stolt af.

Mange mødte os sikkert mandag morgen i bybilledet, hvor vi var klar med den første udgave med det nye design og en pose med frøsnappere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce